trampek 2 Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Witam, Szukam najlepszej możliwej karty dźwiękowej w cenie do 100zł. Moje głośniki to Microlab FC330 obecny kodek Realtek ALC883. Chciałbym żeby karta sprawiała mało problemów z sterownikami pod Win7. W tej cenie znalazłem: X-Fi Xtreme Music 85zł X-Fi Gamer 82zł Audigy 2 ZS 77zł Asus Xonar DG 84zł Która będzie najlepsza w tej cenie, do tych dziadowskich głośników? Ceny są adekwatne do jakości tych kart? Jak z awaryjnością używanych kart dźwiękowych? Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Nie wiem czy nie szukasz na siłę wydania pieniędzy. do tych głośników Integra raczej wystarczy nie spodziewał bym się jakiegoś znacznego przeskoku jakościowego po dokupieniu karty Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13234 Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Najlepsza będzie X-Fi Xtreme Music a zaraz za nią Audigy 2 i Gamer. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
trampek 2 Napisano 18 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Znaczy mam problem z zacinającym się dźwiękiem, jak by to powiedzieć szarpaniem dźwięku w grach. Dlatego chcę kupić nową kartę, 100zł nie pieniądz, a może pomoże jak nie to będę miał dobrą dźwiękówkę. Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Może próbkowanie zmień po prostu. Czy dobra to już by można dyskutować ale napewno lepsza niż Integra Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts