carl22 4 Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Nie wiedziałem gdzie to dać, więc dałem tutaj. Poszukuje telefonu do 500zł, może być używany. Na Allegro widziałem samsunga galaxy s4 po tyle chodzi, ale nie jestem zorientowany na rynku fonów, więc nie wiem czy to dobry wybór czy nie. Ważne by miał w miarę duży ekran, mocną baterię i nie był mułowaty przez zbyt słabe podzespoły. Co w tej cenie mogę dostać? Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 galaxy s4 Odradzam, muli strasznie. Ważne by miał w miarę duży ekran, mocną baterię i nie był mułowaty przez zbyt słabe podzespoły. Dużo nie oczekuj w tym budżecie. Trzeba iść na kompromis. Z wydajniejszych G2 / Nexus 5, np. możesz CUSTOM ROM wgrać i będzie płynniej. Cytuj Link to post Share on other sites
carl22 4 Napisano 22 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 A co myślisz o Xiaomi Mi4c? Ludzie go bardzo obie chwalą. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Wydajny, pewnie znajdziesz używki w wersji 2/16, chyba że zamówisz w Chinach. Pamiętaj, że nie ma slotu na SD i zostaje Ci ponad 11 GB wolnej pamięci. Jest jeszcze wersja 3/32. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
carl22 4 Napisano 23 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 A co myślisz o tym? Nówka. Co prawda, trochę droższa niż mój budżet zaklada...ale nie chce mi się czekać na dostawę z chin http://allegro.pl/xiaomi-mi4c-16gb-2ram-dual-sim-etui-szklo-miu8-pol-i6612227989.html Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts