papamad 0 Napisano 17 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Witam Potrzebuję pomocy w zakupie klawiatury. Mój budżet to max. 100 zł.. Do czego ma służyć? Głównie do gier[Dota , heroes of the storm itd.] ale również do "normalnego" użytkowania". Co sadzicie o modelu natec genesis rx22 lub rx39? Cytuj Link to post Share on other sites
michalwi 92 Napisano 17 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Osobiście polecam Genius-a KB-G265 (https://www.morele.net/klawiatura-genius-kb-g265-31310056101-577589/?reviews_page=1&tech_page=1). Bardzo fajna klawiatura, posiadam ją od roku i nie zauważyłem żadnych problem. Ma niebieski podświetlenie, blokadę klawisza windows i anti-ghosting (co do niego nie mam zastrzeżeń). Cytuj Link to post Share on other sites
bozydar.ciemiaczko 28 Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Co sadzicie o modelu natec genesis rx22 Dobra klawa - w tej cenie ciężko o lepszą i co ważne - cichszą, z podświetleniem i innymi bajerami klawiaturę. Cytuj Link to post Share on other sites
papamad 0 Napisano 18 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 A co powiecie o modelu : Tracer Mecano? Cytuj Link to post Share on other sites
neckol 190 Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Mam mecano i to na sprzedaż. Kupowałem do testu i leży sobie w pudełku.. Jak byś chciał to możesz pisać PW. Co o niej mogę powiedzieć. Głośna, dobrze wykonana, sztywna, ciężka. Na podświetlenie nie ma co narzekać, w nocy korzysta się z niej wygodnie i nie razi w oczy. Kabel w oplocie, dosyć sztywny, dobrze zamocowany w płycie. Stópki z gumą od spodu, więc nie kaleczy biurka i ładnie siedzi w miejscu. Klawisze są sztywne, co jest na prawdę fajną sprawą. Przyciski można wszystkie zdjąć do czyszczenia klawiatury. Co do hałasu, nie jest to dźwięk pustego walącego plastiku, tylko przytłumiony. Wydobywa się on z "przełącznika" (przejścia między klawiszem a membraną). Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts