Noeki 4 Napisano 16 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Witam,Posiadam od krótkiego czasu słuchawki Noontec Zoro Wireless, używam ich przy komputerze i smartphone. Komputer stacjonarny więc używam dodatkowo adaptera bluetooth ASUS'a wpinanego do USB. Różnica w jakości dźwięku na bluetooth pomiędzy PC a smartphone (Mi5) jest kolosalna. Na PC słychać szumy, trzaski a sama jakość woła o pomstę do nieba. Z kolei na telefonie jakość jest praktycznie taka sama jak po kablu. Wiecie może czym jest to spowodowane i jak temu zaradzić? Cytuj Link to post Share on other sites
MariuszB35PL 617 Napisano 16 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Być może słuchawki wchodzą Ci od razu w tryb głośno mówiący. Zobacz w ustawieniach dźwięku, powinieneś mieć do wyboru dwa źródła na BT jedno jest do muzyki drugie do rozmów. Muzyka gra dobrze, rozmowy trzaski. Cytuj Link to post Share on other sites
Noeki 4 Napisano 16 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 (edytowane) Jest jedno źródło dźwięku BT, dodatkowo jest mikrofon ale wyłączony bo używam osobnego. Mam wrażenie, ze raz grają dobrze a raz nie, pomieszam w sterownikach adaptera BT i dam znać.Edit. Jest jedno bo w opcjach BT mam wyłączona opcje 'zestaw głośnomówiący'Spadek pojawia się po tym jak je wyłączę.. i później włączę. I każde kolejne włączenie jest już w zlej jakości. Edytowane 16 Listopada 2016 przez Noeki Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts