HellFire 0 Napisano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Witam, mam problem z wyborem pamięci. Chciałbym kupić 2 Gb DDR2 Ram'u i dołożyć je do 2 Gb(1066mgz, obniżone na 800) siedzących już w kompie. Chciałbym były dobre przy podkręcaniu procka. Mam jeszcze takie pytanko - lepsze są pamięci 2GB X 1, czy 2 X 1GB, bo patrząc bo cenowo 2 X 1gb są droższe? Cytuj Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 1x 2GB jest lepszym rozwiązaniem a dlaczego masz obniżone takty do 800?? ale najlepiej kupić drugie takie same jak masz Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Tak jak mówi @junior, pojedyncza kość 2GB będzie dobra. I raczej właśnie tej samej firmy, z takimi samymi taktami. Jak kupisz cos innego to nie ma gwarancji ze nie zaczna sie dziac dziwne rzeczy. Cytuj Link to post Share on other sites
HellFire 0 Napisano 14 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Płyta obniżyła na 1,8V, a ja je tak zostawiłem bo się w OC bawiłem ;p. Cytuj Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 no spoko to tak jak mówiłem bierz takie same jak masz pzdr ! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts