gonzol 0 Napisano 13 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Po prawie 5latach użytkowania S3 nadszedł czas na zmianę słuchawki. Telefon tak naprawdę służy mi przede wszystkim do dzwonienia,smsowania,internetu,nawigacji i najważniejsze - robienia zdjęć (gdyż zawsze jest pod ręką) Proszę zatem o pomoc w doradzeniu najlepszego telefonu z możliwie najlepszym aparatem. Sam zastanawiałem się na LG g5, Huawei P9, OnlePlus 3 Samsunga nie chce gdyż już mi się znudził. Jak na razie skłaniam się nad LG gdyż jest w wystarczającym rozmiarze i ma wymienną baterię no ale czy to właśnie on ma najlepszy aparat i czy będzie miał długo wsparcie - cieszył się popularnością na tyle aby na np. xda pojawiały się kolejne romy nawet jak oficialnie już nie będzie. Prośba o pomoc co możecie polecić Cytuj Link to post Share on other sites
Dzeju 5 Napisano 13 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Najlepszy aparat ma samsung galaxy s7 no ale nie bierzesz go pod uwagę... Wydziabane przy pomocy S7 edge Cytuj Link to post Share on other sites
balans 67 Napisano 13 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Lg g5 to rowniez dobry fotograficzny smartphone, ma dobry aparat "główny" nie wiele gorszy od tego z s7 i ten drugi szerokokątny sprawia ze ma coś czego inne smartfony nie mają. Problemem są słaba bateria i kiepskie spasowanie telefonu, ale jesli by przymknąć oko na to to bardzo fajny telefon. Na olx krąży w cenach sporo niższych niz s7 wiec moim zdaniem wart zastanowienia. Cytuj Link to post Share on other sites
Marek Lolasi 96 Napisano 13 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Ja tam nie widziałem różnicy w aparatach g4 i g5, moim zdaniem nawet S6 robi lepsze zdjęcia. Cytuj Link to post Share on other sites
gonzol 0 Napisano 13 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 No dobra. To załóżmy ,że biorę pod uwagę samsunga. To który telefon ma teraz najlepszy aparat: s6, s7, g5... ? I czy bez różnicy czy np. s6 ,s6 edge, s6+ itd ? Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 13 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Google Pixel ma najlepszy aparat jeśli wierzyć internetowi. Cytuj Link to post Share on other sites
piosylant 1 Napisano 13 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Google Pixel ma najlepszy aparat jeśli wierzyć internetowi. Czytałeś o Nokii 808PV? Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 13 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Nie. Cytuj Link to post Share on other sites
gonzol 0 Napisano 13 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Tylko że matryca 41mpix nie znaczy ze aparat jest genialny. Pytanie jakie dalsze parametry. O google pixel słyszałem że ma naciągane parametry - program pisany specjalnie pod test sprawdzający konkretne parametry dzięki czemu ma wysoki wynik Cytuj Link to post Share on other sites
mseredin 141 Napisano 13 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Mam S7E i muszę przyznać że aparat ma świetny. Ten sam poziom prezentują tylko iPhone 6 i 7 (między nimi jest minimalna różnica), S6 (ogólnie wszystkie odmiany, gdzie aparat ma więcej pikseli natomiast bateria to dramat) oraz Google Pixel (widziałem sporo testów i zdjęcia robi bardzo dobre jednak inne niż S7, no i nie jest dostępny oficjalnie w naszym pięknym kraju 3 świata). G5 to już niestety klasa niżej (sam o nim myślałem ale w zbyt wielu aspektach wypada słabiej od S7E). Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts