kroni 197 Napisano 18 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2019 (edytowane) 11.04.2019 Wreszcie pozbyłem się HDD . Po promocyjnej cenie dorwałem Samsunga EVO 960 1TB i to w Alphacool Eisblock HDX-2 Z niedzielnego gracza stałem się graczem, który codziennie katuje w cs go. Dla komfortu gry zakupiłem monitor AOC C24G1. Bez szału, ale 144hz jest AOC okazał się niewypałem... Zakrzywienie bym jeszcze przeżył, ale FullHD i backlight bleed to już była przesada. Oddaje go, a kupiłem najtańszy model 144hz WQHD z matrycą TN (ACER KG271UAbmiipx) 18.04.2019 Pożegnalne zdjęcie obecnego loopa i karty graficznej Edytowane 16 Kwietnia 2019 przez kroni 2 Cytuj Link to post Share on other sites
kroni 197 Napisano 12 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 12.05.2019 Wracam z nowymi smakołykami )) Druga 360, a żeby lepiej się chłodziło ---> Phobya G-Changer V.2 Dodatkowo Enermaxy Jest już u mnie kilka tygodni, wreszcie doczekała się oficjalnej sesji i przyjęcia Trochę poszalałem... będzie nowy loop na hardach ;o Złączki --> Barrow Pompka --> VP655 i plexi top (chyba wymienię na acetal) Blok na kartę --> Bitspower <3 ---> Karta się zmieniła, poprzednia 980ti słabo się kręciła Rez --> 25cm od Alphacool --> na obrazkach wyglądał na grubszy Kilka dodatkowych gadżetów od m.in. XSPC, Barrow, Alphacool, też znajdzie się jakiś noname (np. rurki z pomarańczowego portalu) Rozważam zmianę najstarszej części całej układanki. Supremacy na coś nowszego, świeższego To na tyle z sesyjki. Muszę trochę popracować nad światłem. Został mi układ do ponownego przemyślenia, tak żeby było picobello (Mam nadzieję, że obejdzie się bez cięcia) W poniedziałek paczka z alie powinna przyjechać z kształtkami, wkładem itd. I zabawa się zacznie... Życzcie mi powodzenia 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Gryphus 4426 Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 Nie zapomnij się pochwalić wynikiem pracy 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kroni 197 Napisano 15 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2019 (edytowane) 15.05.2019 Bolesław Prus wraz z swoją "lalką" skutecznie odciągnęli mnie od złożenia loopa. Dopiero teraz skończyłem. Niektóre gięcia sprawiały dużo problemów, np. górna chłodnica z prockiem czy pompka z rezem Finalnie jestem zadowolony, układ prawie odpowietrzony Prezentuje się to tak Zdjęcia robione jedną nogą w łóżku, jak będę miał chwilę postaram się zrobić ładniejsze. Dobranoc :* Edytowane 15 Maja 2019 przez kroni 2 Cytuj Link to post Share on other sites
kroni 197 Napisano 16 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2019 (edytowane) 16.07.2019 Wakacje... lenistwo ;p Za dużo nie ruszałem. Zamówiłem sobie naklejeczki na frontowe wentylatory, które najpierw przemaluje na czarny połysk <3 OFFTOP Do PC'ta braciaka wleciało LC na kartę i customowy backplate (tym razem jego wykonanie ) Edytowane 16 Lipca 2019 przez kroni Cytuj Link to post Share on other sites
kroni 197 Napisano 9 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2019 Dlaczego w moich projektach nie ma progresu? OFFTOP OFFTOP Braciaka komp z wodą na procu i gpu. Na topie nexxxos st30 240mm i na froncie coolgate double radiator 240mm pasywnie. Co najlepsze całość zamknięte w Regnumie RG4T (procek i karta taka jak moje) Cytuj Link to post Share on other sites
kroni 197 Napisano 24 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2020 (edytowane) To koniec... Już nie jestem właścicielem 750d, jednak trafił w dobre ręce, możliwe, że dalsze jego losy będą opisywane tutaj, na forum, jednak już nie pod moim nickiem Cała platforma też jest na sprzedaż Z97 DeluxeRam G.skillI7 już u nowego, zadowolonego właściciela Ostatnia, pożegnalna sesja loopa w 750d Stay tuned Edytowane 24 Kwietnia 2020 przez kroni Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts