mattax 25 Napisano 5 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Hej, chcę rozszerzyć trochę możliwości swojego lapka, obecna karta jest dla mnie za wolna, czy może ktoś polecić jaka karta będzie kompatybilna i wspierała 5GHZ? Cytuj Link to post Share on other sites
benutzer 257 Napisano 5 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Hej, chcę rozszerzyć trochę możliwości swojego lapka, obecna karta jest dla mnie za wolna, czy może ktoś polecić jaka karta będzie kompatybilna i wspierała 5GHZ? Anteny w matrycy też masz zamiar oczywiście wymienić, prawda? PS. Na czym polega "elitarność" tego produktu? Cytuj Link to post Share on other sites
mattax 25 Napisano 5 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 jeśli zajdzie taka potrzeba to oczywiście, elitarność na dużej popularności i bez konkurencyjności na owe czasy. Cytuj Link to post Share on other sites
jarkko 256 Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Na Twoim miejscu kupił bym kartę WiFi na USB. Wyjdzie taniej i dużo lepiej (śmiem twierdzić, że żadna karta wewnętrzna nie będzie mieć takiego zasięgu jak zewnętrzna). Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts