cfaniak 3 Napisano 4 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Witam, zauważyłem dzisiaj Klawiaturę Modecom Volcano Lanparty za 219zł, najtańsza na allegro, przełączniki Kailh blue (teoretycznie), podświetlenie (wiele konfiguracji). Zainteresowała mnie ale nie ma jeszcze zbyt wielu opinii. Ogólnie mam jakiegoś Genesisa za 100zł, a jeżeli jest to możliwe to chciałbym zmienić na mechanika z podświetleniem, ale jak najtaniej (lepiej bliżej 250zł niż 300zł). Jeżeli nie ma nic sensownego do tej ceny to po prostu nie kupię. Są jakieś sensowne w tej cenie? Może jakieś promocje? Cytuj Link to post Share on other sites
Qdyn ek 65 Napisano 4 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Jeżeli nie umiesz pisać to podświetlenie jest ok, w takim budżecie raczej ciężko wszystko podświetlane to zazwyczaj serie gaming czyli 400zł plus Cytuj Link to post Share on other sites
cfaniak 3 Napisano 4 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Czyli za tą cenę nic specjalnego się nie znajdzie? Co z tym Modecomem? Cytuj Link to post Share on other sites
bimbrownik03 97 Napisano 4 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 To nowy model i raczej mało kto miał z nim styczność, ale redakcja benchmarka jej większą siostrę. Zdaje się, że konstrukcyjnie są podobne. Cytuj Link to post Share on other sites
cfaniak 3 Napisano 5 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Mam jeszcze do wyboru od znajomego Razer BlackWidow Tournament 2013 tylko jest w niej uszkodzony kabel i nie zawsze łączy ale jest on wymienny. Lepiej takie coś za 150zł czy nowego Modecoma z podświetleniem za 220? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts