szymon189 0 Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Podczas czyszczenia, przy wyjęciu wentylatora nie chciał wyjść plastikowy koniec z płyty i druty wyszły. Muszę teraz nowy zakupić. Czy do każdego laptopa jest inny? Laptop to toshiba satellite c660 Cytuj Link to post Share on other sites
kamil_18_19 499 Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Tak inny, na allegro jest tego pełno szukasz po swoim modelu lapka. Cytuj Link to post Share on other sites
szymon189 0 Napisano 3 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Tak inny, na allegro jest tego pełno szukasz po swoim modelu lapka. Tylko ja miałem z 4 kabelkami, a na allegro widzę też z 3. Będzie taki pasować? Cytuj Link to post Share on other sites
kamil_18_19 499 Napisano 4 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 (edytowane) Zależy od złącza czy jest 4 pinowe w tych wentylach i tylko brakuje kabla obstawiam że tego od kontroli obrotów. Już szukam Ci. Zrób zdjęcie wentyla bo coś mi nie pasuje że masz 4 kable w nim. W tym lapku jest 3 pin, 3 kable nie możesz mieć z 4 kablami. Edytowane 4 Listopada 2016 przez kamil_18_19 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts