Quodek 0 Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Witam, chciałbym odzyskać zdjęcia z aplikacji secure gallery które były zablokowane, nie działa mi dotyk oraz wyświetlacz a wymiana całego wyświetlacza przekracza 400 zł wiec to trochę słaby pomysł. Czy istnieje jakaś możliwość na odzyskanie tych zdjęć? Cytuj Link to post Share on other sites
radiobrain 0 Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 dlatego zawsze wszystkich uprzedzam - synchronizujcie zdjęcia z google photos. teraz to tylko do serwisu, kolego Cytuj Link to post Share on other sites
Quodek 0 Napisano 5 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 uzyskam jakąś pomoc czy nie? dobre to forum XDD Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 5 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Spróbuj za pomocą Digital Image Recovery Cytuj Link to post Share on other sites
Quodek 0 Napisano 7 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 No to teraz mam problem, podłączam telefon do komputera i mam pusty folder mimo że pare dni temu wszystko działało uzyskam jakas pomoc? Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 7 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Próbowałeś za pomocą tego programu? Jeśli to nic nie dało to w 99% zdjęć nie odzyskasz Cytuj Link to post Share on other sites
Quodek 0 Napisano 7 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Nie mogę w ogóle wejść w ten telefon z poziomu komputera mimo ze jeszcze pare dni temu gdy go podłączałem to normalnie mogłem wszystko zgrać Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 7 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Zdjęcia zapisane na sd czy telefonie? Cytuj Link to post Share on other sites
Quodek 0 Napisano 10 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 telefon f5 Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 http://www.apowersoft.pl/odzyskac-zdjecia-z-telefonu-android.html Jeśli to nic nie pomoże, to zdjęcia przepadły Cytuj Link to post Share on other sites
balans 67 Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Widzę jedną alternatywe - zajdz do komisu i zostaw swoj numer, moze niedlugo beda w takim jak twoj modelu robic wyswietlacz i zgodza sie go wykozystac by pomoc ci zgrac zdjecia(podepną go na chwile) wiadomo za ladne oczka tego nie zrobia ale jak ci zalezy to innej opcji nie ma jak zaplacic Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts