Lionelsq 106 Napisano 2 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Zastosowanie komputera : Dom (reszta niżej) Maksymalna kwota : 2500 zl Kiedy zamierzam kupić komputer? : W najbliższym czasie Których części potrzebuję : Obudowa + "środek" poza monitorem i peryferiami. Czy będę podkręcać sprzęt? : Raczej nie Rozdzielczość mojego monitora i model : Full HD IIyama prolite e2407hds Specjalne wymagania : Cisza (!), niewielkie rozmiary Części z poprzedniego komputera (konkretne modele) : - Własna propozycja zestawu : - Inne : Chciałbym komputer cichy, w miarę estetycznie opakowany w obudowie typu Mini ATX. Nie zależy mi specjalnie na grach chociaż tytuły typu FIFA czy WOT mogłoby jakoś sensownie działać. Chciałbym 16 GB ramu (wirtualizacja), dysk SSD. Rozważam kupno NAS zamiast ładować dyski w obudowę, ale nie podjąłem jeszcze do końca decyzji w tej kwestii. Dziękuję za każdą propozycję. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts