akcza 0 Napisano 1 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 (edytowane) Witam chciałbym kupić monitor głównie do filmów 30-32 cale (zważając na budżet zdaje sobie sprawe ze w tej cenie rewelacji nie bedzie a i bardzo wymagający nie jestem gdyz nie przesiaduje zbyt dlugo przed komputerem). Budżet jaki mogę przeznaczyć na monitor to 1200zł. Monitor który mnie zainteresował to : Samsung LS32F351FUUX ( technologia Flikcer Free mysle ze to duzy plus w monitorze w tej cenie) http://www.komputronik.pl/product/321859/samsung-s32f351fuux.html Wybór padł na monitor gdyż słyszałem opinie, że jakość obrazu będzie lepsza na monitorze niż telewizorze(zapewno chodzi o input lag) o tej samej przekatnej ekranu. Jeśli się myle to prosze o wyprowadzenie mnie z błędu. Z gory dziekuje za pomoc Edytowane 1 Listopada 2016 przez akcza Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts