Skocz do zawartości

Jaka karta graficzna 900zł

Recommended Posts

Czekamy za tymi obiecanymi obniżkami cen RX 470, które już wprowadziło AMD, ale do sklepów jeszcze nie dotarło, że też mają to zrobić. ;)

Duża jest różnica między MSI RX 470 GAMING X a tym Sapphire RX 470 nitro +?

A ten RX 470 od MSI na morele kosztuje tyle co RX 480 nitro+ sapphire na emag.pl. Ciekawe czy warto dać trochę więcej kasy...

Ostatecznie dołożyłem trochę sprzedając inny sprzęt i kupiłem Sapphire RX 480 Nitro+ za 1020 zł.

Dzięki wszystkim za pomoc.

Duża jest różnica między MSI RX 470 GAMING X a tym Sapphire RX 470 nitro +?

A ten RX 470 od MSI na morele kosztuje tyle co RX 480 nitro+ sapphire na emag.pl. Ciekawe czy warto dać trochę więcej kasy...

Ostatecznie dołożyłem trochę sprzedając inny sprzęt i kupiłem Sapphire RX 480 Nitro+ za 1020 zł.

Dzięki wszystkim za pomoc.

Mam podobną zagwózdkę i chyba też padnie na sapphire rx 480 4gb nitro+ za 1019zł z wys, emag.

Edytowane przez Gamer83

ja stwierdzilem jednak ze nie bede czekac na obnizki bo zamiast nich ceny idą lekko w góre, udalo mi się upolować gtxa 970 z roczną gwarancją za 700zł, wydaje mi sie ze dosc dobra okazja, mam nadzieje ze posluzy mi jeszcze trochę w nowych grach i będzie godnym zamiennikiem mego starego gtxa 680....

Ostrzegam że emag może trochę lecieć sobie w kulki z czasem dostawy. Kartę zamówiłem wczoraj 2 listopada, oni przewidują date dostarczenia do paczkomatu dopiero na 9 listopada.

Wyraźnie piszą, że nie mają tego towaru na magazynie, zresztą podobnie jak wiele innych modeli. Dwa razy zamawiałem u nich karty i odsyłałem przez piszczenie, czas dostawy zamykał się w ok. 4dni.

emag to agito. oni często handlują wirtualnym towarem.

mi osobiście nie dostarczyli 3 grafik (stracony tydzień na każdą) ... chociaż w zasadzie w xkomie miałem to samo 2 razy :F

sprzedają "okazje" z magazynu dostawcy a potem się ich nie otrzymuje...

UP

Nie strasz mnie kolego :) widzę że ceny szybują w górę jeszcze kilka godzin temu ten rx był po 1019zł z wys http://www.zadowolenie.pl/podzespoly-komputerowe/karty-graficzne/sapphire-technology-radeon-rx-480-nitro-4gb-gddr5-256bit-pci-e-dvi-d-2hdmi-2dp-oc-w-bp-uefi-lite-1

W morele też dostawa na 8-ego https://www.morele.net/karta-graficzna-sapphire-radeon-rx-480-nitro-4gb-gddr5-256-bit-dvi-d-2xhdmi-2xdp-box-11260-02-20g-1004500/ tylko trochę drożej + kw.

http://www.zadowolen...x-dp-hdmi-dvi-1

Ciekawa opcja,26 zł droższa od Szafira,ale rok gwary więcej  :)

Jak komuś zależy na dłuższej gw to dobra opcja.

Edytowane przez Gamer83