Easyyy 0 Napisano 30 Października 2016 Udostępnij Napisano 30 Października 2016 § Budżet: ~250zł, § Jakiej myszki obecnie używasz: steelseries rival, § Jaką masz obecnie podkładkę: steelseries qck+ cs go camo, § Z jakich wartości DPI korzystasz: 400, § Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: ~51cm § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): cs go i battlefield 1, § Ile przycisków używasz w myszce: 5 ( łącznie z scrollem, dwoma bocznymi ), § Chwyt: palm grip, z takim lekkim claw gripem, § Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2, § Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka: 14,5cm, § Dlaczego chcesz zmienić mysz: pograłem trochę na myszce symetrycznej i powiem, że dużo bardziej mi odpowiada od profilowanej, § Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy): brak. Cytuj Link to post Share on other sites
kebab84 96 Napisano 2 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 DM1 Pro S - świetny uniwersalny chwyt i najlepszy sensor, wygodna gumowana powierzchnia. Jedna z najlepszych myszek do FPSów na rynku. Zowie FK1 - troche słabsza od tej wyżej. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Easyyy 0 Napisano 3 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Naczytałem się że pro s ma sztywny kabel, czy to przeszkadza przy szybkich ruchach myszką ? Gram zwykle na 400DPI, więc chce mieć jak najlepszą kontrolę. Cytuj Link to post Share on other sites
kebab84 96 Napisano 4 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 duża część myszek ma kabel w oplocie i kabel jest troche sztywniejszy. Mam DM1 Pro i dla mnie jest kabel średnio sztywny, mam tą mysz na mouse bungee i nie ma żadnego problemu z krępowaniem ruchów. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts