Skocz do zawartości

komp do 5k zł - cały zestaw

Recommended Posts

co do systemu to wcześniej zauważyłem. po prostu ogę napisałem że poprawione.

co do karty:

myślałem nad dyskiem ssd ale wtedy wzywała by super oc 460 albo strasznie głośne 6850. choć jestem przekonany bardziej do raid 0 i gtx 570 które w ciągu tygodnia powinno zbić z ceny. co do gtx 560 to premierowe wersję Nie były zbyt zachęcające :)

tylko czy misiek66642 to gracz? Bo może nie i wystarczy mu zestaw All-in-One, np. MSI AE2420.

Dla osoby, która nie ma względem gierek wielkich wymagań, ale za to multimedialnie, internetowo, pracowicie, to to może być idealna sprawa, a cena znacznie poniżej 5K. Za to od razu jest ekran dotykowy, bezprzewodowa mycha i klawiatura. Choć może lepiej nieco dołożyć do wersji MSI AE2420-3D, czyli zestaw dla multimedimaniaka, razem z blu-rayem.

misiek66642 - w temacie o GTX 560 wstawiłem linki do kliku wersji GTX 570 (ktoś tam się zastanawiał nad wyborem między 560 a EVGA 570).

Ja będę brać podobny do twojego zestaw, ale na pewno z GTX 570 (Phantom lub GLH).

Daję sobie spokój z czekaniem na Bulldozera bo AMD znowu przesunęło jego premierę... :)

mam pytanie, czy to że w niżej podanym teście 460 jest lepszy niż 570 wynika jedynie z podkręcenia 460-tek przez producenta ?

http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzj ... 12412.html

odpowiedź na twoje pytanie brzmi Nie .

Rozszyfruj sobie tajemniczy skrót sli przy nazwie karty graficznej a będziesz wiedział dlaczego 460 wyprzedziła 570. SLi to 2 karty graficzne .

Przecież już są... :)

Oto kilka przykładów tylko od samego Gainwarda:

Gainward GeForce GTX 570 1280MB "Golden Sample" Goes Like Hell - 1283,21 zł / omiko.pl

Gainward GeForce GTX 570 1280MB "Phantom" - 1254,18 zł / omiko.pl

Gainward GeForce GTX 570 1280MB "Phantom" - 1269 zł / sferis.pl

To daj znać jak się czegoś dowiesz :)

Gdy się o GTX 570 Phantom dowiedziałem też mi przez głowę przemknęło by do esc.pl zadzwonić i się spytać czy tych kart nie będą mieli...

Jakby co to powiedz, że nie tylko ty byś był zainteresowany zakupem tej karty ;)