EnumGame 0 Napisano 26 Października 2016 Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Mam problem ze słuchawkami Creative Tactic 3d rage wireless. Mianowicie wszystko fajnie działało. Musiałem przeinstalować windowsa, więc pobrałem nowe sterowniki ze strony producenta. Odkąd je zainstalowałem słuchawki przestały działać. Komputer nie wykrywa ich. Na przekaźniku zawsze się świeciła dioda a teraz nie. Jedyne gdzie sie pojawiają to w "Urządzenia i drukarki" jako "nieokreślone". Próbowałem już wszystkiego i dalej nic. Miał ktoś taki problem albo potrafi go rozwiązać? Cytuj Link to post Share on other sites
kombajn 354 Napisano 26 Października 2016 Udostępnij Napisano 26 Października 2016 skoro pojawia się w urządzeniach i drukarkach jako nieokreślone to znaczy że sterowniki są niezainstalowane. Jak masz wypakowane gdzieś stery do tego urządzenia to spróbuj ręcznie zaktualizować sterowniki wskazując ręcznie folder z pobranymi sterami Cytuj Link to post Share on other sites
EnumGame 0 Napisano 26 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Tylko jak to ustawić? Bo wchodząc w ustawienia w "Urządzenia i drukarki" nie ma nic. Cytuj Link to post Share on other sites
kombajn 354 Napisano 27 Października 2016 Udostępnij Napisano 27 Października 2016 W menadżerze urządzę ich nie ma? powinno się pojawić jakieś nieznane urządzenie albo coś. Cytuj Link to post Share on other sites
EnumGame 0 Napisano 27 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Właśnie nigdzie tego nie ma oprócz "Urządzenia i drukarki". Najdziwniejsze jest to że po podłączeniu do innego komputera jest to samo. Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 27 Października 2016 Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Jeśli po podłączeniu do innego komputera nie działają na dwóch różnych systemach,to może oznaczać ,ze są uszkodzone. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts