cacyslaw 0 Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 Witam wiem ze takich tematow jest mnóstwo ale mnie ale nic sensownego w nich nie znalazlem Zastosowanie komputera :gry multimedia Maksymalna kwota :2000~2500 Kiedy zamierzam kupić komputer? :systematycznie Których części potrzebuję :wszystkie Czy będę podkręcać sprzęt? :nie Rozdzielczość mojego monitora i model :aktualnie brak Specjalne wymagania:wsystkie czesci maja byc uzywane Części z poprzedniego komputera (konkretne modele) :dysk ssd 64gb Własna propozycja zestawu :brak Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 23 Października 2016 Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Kiedy zamierzam kupić komputer? :systematycznie To od czego chcesz zacząć ? Cytuj Link to post Share on other sites
cacyslaw 0 Napisano 24 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Plyta główna potem procesor i pamiec tak zeby dalo sie przed zakupem karty graficznej cos juz zrobic na pc np internet obejrzec film Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 24 Października 2016 Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Z używkami powiem Ci tak. Lepiej kupić całość, żeby było można wszystko sprawdzić na starcie. Kupisz mobasa i sprawdzisz go dopiero jak kupisz PSU i pamięci ? Jak będzie lipa a Ty dojdziesz do tego dopiero po 2-3 tygodniach, to sprzedający raczej się wypnie na Ciebie. Zresztą słusznie. Cytuj Link to post Share on other sites
cacyslaw 0 Napisano 25 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2016 a czy mógłbyś polecic mi na jakiej stronie znajde dobrze zlozyony zestaw bardziej mi chodzi o polecenie jakies osoby ktora to robi Cytuj Link to post Share on other sites
nos_tro 1542 Napisano 25 Października 2016 Udostępnij Napisano 25 Października 2016 Tutejsza pomoc nie wystarczy ? Jak nie możesz kupić na raz to kup zestaw na raty - jeżeli mowa o nowych częściach. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts