helganin 2 Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 (edytowane) Witam, zastanawiam się nad nowym tabletem po Xperii Z2 (świetny tablet 10.1), czekam na macbooki nowe ale szkoda mi wydać 5000-6000 na kompa z roczną gwarancją. Dlatego zastanawiam się nad jakimś tabletem do powiedzmy 4000 (może być więcej). Bardzo chętnie bym kupił Shield K1 ale 8 cali to nie wiele więcej niż mój telefon http://www.nhl.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif Ciężko mi określić moje wymagania ale coś wymyśle http://www.nhl.pl/style_emoticons/default/tongue.gifWymagania:*10.1-12.9 (wolałbym 12.9)*świetna jakość wykonania*dobry wyświetlacz*dobra bateria (Z2 moja miała świetną baterie)Zastosowanie:-net z yt-czasem może jakiś film z netflixaGry to raczej rzadko bo jest PC i są konsole.Na razie więcej nie pamiętam rzeczy do napisania, jak coś to będę dopisywał. Myślałem jeszcze nad ultrabookiem do grania w małe gry ze steam np: Stardew Valley Edytowane 20 Października 2016 przez helganin Cytuj Link to post Share on other sites
barteo1201 2 Napisano 21 Października 2016 Udostępnij Napisano 21 Października 2016 EEEE, iPad? Niekompetencja. // jutjub Cytuj Link to post Share on other sites
helganin 2 Napisano 21 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2016 eee a coś innego? Nie chce mi się kupować znowu aplikacji na ios (kilka mam jak kiedyś miałem iphona) bo od kilku lat głównie android. Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 21 Października 2016 Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Jeśli kupisz jabłko w Polskim sklepie masz normalnie 2 lata i wynika to z ustawy. "Ważne: Roczna gwarancja Apple obowiązuje dodatkowo do ustawowych uprawnień konsumenta i w żaden sposób nie wyłącza, nie ogranicza ani nie zawiesza uprawnień kupującego wynikających z przepisów o rękojmi za wady rzeczy sprzedanej." http://www.apple.com/legal/warranty/products/poland-universal-warranty.html Cytuj Link to post Share on other sites
Raffii 18 Napisano 29 Października 2016 Udostępnij Napisano 29 Października 2016 Skoro byłeś zadowolony z Xperii to może model Z4. Możesz też czekać na nowe tablety Samsunga Galaxy S3, które mają się pokazać w Styczniu. Oba te tablety mają 10 cali. Pod kątem baterii najlepsza będzie Yoga Tab 3, ta w wersji PRO ma nawet projektor, ale przy jego użyciu bateria szybko się wyczerpuje i wystarczy na obejrzenie filmu. Z większym ekranem niż 10 cali to zostają urządzenia 2 w 1 na systemie Windows, sensownych tabletów raczej brak. Cytuj Link to post Share on other sites
helganin 2 Napisano 2 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Niegłupi pomysł z Z4, muszę nad tym pomyśleć bo nowe macbooki pro trochę za drogie. A może jednak kupić tego Shield K1? 8 cali i słaba bateria ale sprzęt czytam że dobry Cytuj Link to post Share on other sites
radiobrain 0 Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 tylko ipad przychodzi do głowy Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts