focus1k 2 Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Witam. Mój monitor to BenQ XL2411Z dopiero co zakupiony. Chciałbym o rade jak ustawić kolory w windowsie oraz w monitorze, tak aby w grze CS:GO było mi najlepiej. Wiem, że każdy preferuje inne ustawienia, jednak proszę o pomoc Moja grafika to chwilowo GF gt740 Cytuj Link to post Share on other sites
tmsik 0 Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 (edytowane) Moje ustawienia: Jasność - 100 Kontrast - 100 Low BlueLight - 0 Black eQualizer - 12 Blur Reduction - off Temp. barwowa - tryb użytkownika (R88 G81 B95) Resetować kolor - nie AMA - wysoka Tryb błyskawiczny - włączony Ostrość - 5 Tryb obrazu - FPS1 DynamicContrast - 0 Każdemu pasuje coś innego, po prostu próbuj Edytowane 20 Października 2016 przez tmsik Cytuj Link to post Share on other sites
Ten_Wredny 2047 Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 jak ustawić kolory w windowsie oraz w monitorze, tak aby w grze CS:GO było mi najlepiej A kto ma to wiedzieć jak nie Ty sam? pobaw się ustawieniami i wybierz najlepszą konfiguracje dla siebie.Jak napisał kolega wyżej - próbuj, baw się. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts