sting3572 60 Napisano 16 Października 2016 Udostępnij Napisano 16 Października 2016 Od ostatniej aktualizacji mam problem z zamrażaniem ekranu,wchodzę na jakąś stronę i jedyne co mogę zrobić to poruszać myszką,ekran jest zamrożony i nic się nie podświetla,nawet ikonki programów na pasku i menu start, jedyne co pomaga to restart,ma ktoś pomysł co to może być? Nie aktualizowałem do wersji anniversary. Cytuj Link to post Share on other sites
cru5h 90 Napisano 16 Października 2016 Udostępnij Napisano 16 Października 2016 (edytowane) Czy to występuje tylko na jednej przeglądarce czy na wszystkich? Zaktualizowałeś przeglądarkę? Dodatki typu Adobe Flash, Java albo może masz jakieś wtyczki masz niekompatybilne? Uruchom przeglądarke w trybie bez dodatków, tzw. Safe Mode. Jak to nie pomoże to przeinstaluj sterowniki grafiki. Wysłane z mojego Note 7 przy użyciu Tapatalk Edytowane 16 Października 2016 przez cru5h Cytuj Link to post Share on other sites
sting3572 60 Napisano 16 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2016 Używam tylko chroma,spróbuje aktualizacji,z wtyczek używam ublock orgin i smooth scroll. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts