MatiPl01 2 Napisano 13 Października 2016 Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Witam! Mam pytanie czy ktos moglby mi polecic jakis tani zaufany sklep ze smartfonami? Potrzebuje nowego bo strary juz ledwo chodzi a nie chce przeplacac. Bylem bliski zamowienia: https://ultragsm.pl/product-pol-582-HTC-One-M9-32-GB-Czarny.html z tego sklepu ktory ma podobno dobre opinie ale widze ze cos tu nie gra. adres i inne wygladaja na fake a i oceny na opineo jakby byly napisane przez boty. I to: http://www.frazpc.pl/b/333287/last#last-post. Nie chce zostac oszukany bo juz 2 razy to przerabialem raz dostalem zwrot pieniedzy od allegro ale za drugim razem gdy zamawialem przez olx'a to pieniodze przepadly. Cytuj Link to post Share on other sites
Dzeju 5 Napisano 13 Października 2016 Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Kupuj za pobraniem a problem zniknie. Cytuj Link to post Share on other sites
MatiPl01 2 Napisano 14 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Nie zawsze jest taka mozliwosc wiec nwm czy nie kupic np przez allegro wrazie zawsze jest zwrot pieniedzy od allegro gdyby cos Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 14 Października 2016 Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Nie kupuj u nich, wyraźnie jest napisane, 4) Czy otrzymam fakturę VAT / dowód zakupu? Jesteśmy legalnie działającą firmą i do każdego zamówienia wystawiamy dokument sprzedażowy. Po zalogowaniu się na swoje konto i przejściu do zakładki moje konto -> moje zamówienia, przy każdym zamówieniu widnieje do pobrania odpowiedni dokument. W związku z tym, że towar nadawany jest spoza EU, stawka VAT wynosi 0% Gwarancja serwisowa, rękojmia, F-VAT marża itp. - Jak nie dać się oszukać? Poradnik kupującego Poza tym telefony wysyłają z Azji. Cytuj Link to post Share on other sites
si2x1 0 Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Najgorszy sklep z jakim niestety przyszło mi kupić telefon. Telefon zamówiłam i zapłaciłam za niego 04.01.2017 r. po wielu interwencjach e-mailowych na które przyszło kilka odpowiedzi "kopiuj wklej" że prosimy o cierpliwość w końcu dotarł 16.03.2017 r. Sklep nie dotrzymał terminu. Gdy juz myślalam, że to koniec nerwów okazała się, ze w telefonie nie działa aparat fotograficzny, zero kontaktu z konsultantem na infolinii, na maile również od tygodnia żadnej odpowiedzi. Żadnych szans na odzyskanie pieniędzy ani za telefon ani za cło, naprawa tylko na koszt własny bo gwarancja działa tylko w Chinach. PORAŻKA I WIELKIE OSZUSTWO !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Link to post Share on other sites
severian 13 Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Przecież ten sklep to przekręt.Wystarczy wpisać w google "ultragsm" i wszystko widać jak na dłoni. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts