pawelkrk00 0 Napisano 13 Października 2016 Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Witam, posiadam już wiekową drukarkę hp deskjet f4180. Jest z nią pewien problem, na drukarce wyświetla się E czyli error i migają wskaźniki od obu tuszy.W drukarce jest tylko czarny tusz.Drukarka przez komputer nie wyświetla błędów, drukuje i skanuje normalnie.Drukowanie, skanowanie i inne przez drukarkę nie działają.Gdy wejdę w centrum obsługi hp i wybiorę np ustawienia skanowania dokumentów to wyświetla się komunikat że drukarka jest zajęta. Pobrałem hp print and scan doctor i drukarka nie chciała się połączyć wiec pobrałem starszą wersje tego programu i połączyła się ale nie znalazł problemów z drukowaniem ani skanowaniem.Wie ktoś jak to naprawić? Cytuj Link to post Share on other sites
fastdraw 5 Napisano 26 Października 2016 Udostępnij Napisano 26 Października 2016 (edytowane) Przeinstalować sterowniki próbował? Mi zawsze pomagało jak miałem z tą drukarką problem. Edytowane 26 Października 2016 przez fastdraw Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts