MatiPl01 2 Napisano 11 Października 2016 Udostępnij Napisano 11 Października 2016 (edytowane) Witam! Od jakiegos czasu poszukuje nowego smartfona. Moj samsung galaxy s3 jest na tyle zjechany ze wylacza sie nawet przy 90 proc baterii. Najprostrze czynnosci czyli np. zrobienie zdjecia sa dla niego wyzwaniem. Smartfon ktorego poszukuje powinien: - miec dobra karte dzwiekowa (sporo slucham muzyki wiec jest to dla mnie najwazniejsze), - byc dosyc wydajny (najlepiej gdyby mial 3gb ramu lub wiecej i np w antutu ponad 50k pkt) - to tyle poza tym przydala by sie dobra bateria i nie najgorszy aparat, - a i cena to moge przeznaczyc maksymalnie 1200zl. Sporo sie zastanawialem i natrafilem na htc one m9 w cenie 1099zl https://ultragsm.pl/product-pol-582-HTC-One-M9-32-GB-Czarny.html Wiem ze ten telefon normalnie kosztuje ponad ok 2 tys ale ta oferta jest kuszaca. Boje sie tylko, ze zostane oszukany. Moze ktos mi doradzic czy kupic ten telefon z tego sklepu? Z gory dzieki za wszystkie propozycje . Edytowane 11 Października 2016 przez Crout Nadużywanie czcionek. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 11 Października 2016 Udostępnij Napisano 11 Października 2016 w antutu ponad 50k pkt Wynikiem w Antutu się nie sugeruj. https://ultragsm.pl/...-GB-Czarny.html Vat marża, a poza tym telefony wysyłają z Azji, wgl nie warto zwracać uwagi na ten telefon, sporo stracił na wydajności (przez Snapa 810). W tym budżecie masz Nexus 5X - 2 GB RAM zupełnie mu wystarcza, bo ma czysty soft, bateria średnia Moto X Play - 2 GB RAM, bateria bdb P9 Lite - 2 GB RAM, daje radę; bdb bateria Coś z 3 GB RAM P8 - średnia bateria Honor 7 - ''ulepszony'' P8, np ma lepszą baterie, szybkie ładowanie Cytuj Link to post Share on other sites
menczyciel1945 6 Napisano 11 Października 2016 Udostępnij Napisano 11 Października 2016 weś nexusa 5x mój brat ma takiego i jest zadowolony osobiście posiadam nexusa 5 (poprzedni model) do początku 2014 i jeszcze się nic nie zepsuło ani jeszcze się nigdy nie zawiesił cz zamulił (chodzi jak rakieta) Cytuj Link to post Share on other sites
Swiftbeatz 1 Napisano 11 Października 2016 Udostępnij Napisano 11 Października 2016 (edytowane) . Jezeli bylbys zainteresowany, to zapraszam do kontaktu, jest w bardzo dobrym stanie. Giełdę masz na dole forum//gtr Edytowane 11 Października 2016 przez gtr76 Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 11 Października 2016 Udostępnij Napisano 11 Października 2016 sprzedaz Takie rzeczy to na pw lub w dziale Sprzedaż Cytuj Link to post Share on other sites
MatiPl01 2 Napisano 11 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Podobno ten htc one m9 po aktualizacji do androida 6.0 nie ma juz problemow z temperatura i zarzadzaniem procesorem i grafika a wydajnosc wzrasta o ok 30% ale nie wiem czy to prawda. Widzialem rowniez jak komus w tescie wyszlo 114k pkt ale to chyba fake. Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 11 Października 2016 Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Jeżeli zależy ci na jakości muzyki, to zastanów się porządnie nad rootem i wgranien viper4android. Potrafi zdziałać cuda Cytuj Link to post Share on other sites
MatiPl01 2 Napisano 11 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Jeżeli zależy ci na jakości muzyki, to zastanów się porządnie nad rootem i wgranien viper4android. Potrafi zdziałać cuda Jestem troche zielony w sprawie rootowania i nwm dokladnie o co chodzi Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 11 Października 2016 Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Dlatego napisałem, że warto się zastanowić, poczytać, dowiedzieć się. Trzeba znać konsekwencje tego działania, lecz warto. W internecie jest wiele poradników, w razie pytań zapraszam na priv. Cytuj Link to post Share on other sites
Johny B. 0 Napisano 31 Października 2016 Udostępnij Napisano 31 Października 2016 A ja polecam vertis 4012 warto poczytać i sprawdzić i muzyka świetnie pogrywa http://www.overmax.eu/product/vertis-4012-you/ Cytuj Link to post Share on other sites
iriam 0 Napisano 29 Marca 2017 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Tydzień temu kupiłem sobie nowego smartfona, ponieważ wcześniejszy już ledwo zipał. Jako że jestem przyzwyczajony Samsunga, chciałem kupić telefon tej marki. Ostatecznie kupiłem Samsung Galaxy A5 z 2016 roku, cena pierwotna tego telefonu wynosiła ok. 1200 zł. Poszperałem jednak w Internecie i trafiłem na niepowtarzalną okazję rabatową i kupiłem go za 960 zł. Z tego co wiem ta promocja nadal jest, także jeśli szukasz smartfona marki Samsung https://zrabatowani.pl/samsung/kampania/samsung-smartfony to polecam skorzystać. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts