kryndor 1 Napisano 10 Października 2016 Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Siemka wszystkim,jako że to mój pierwszy temat na tym forum, to chciałbym się przywitać i powiedzieć nieco o sobie. Niestety zostałem niedawno zbanowany na moim ulubionym forum komputerowym, nie powiem jakim bo chyba nie mozna, tak więc poszukuję sobie nowegoi uznałem że benmark to świetne forum.Niestety, ale pojawiła się tam pewna ,,mafia'' która chciała mnie za wszelką cenę zniszczyć, ale ja im się nie dawałem. Niestety nastał czas banicji, dostałem bana dopóki nie pokaże fragmentu mej ksiązki. Co prawda napisałem już odwołanie, ale to był cios tak duży, zę nie wiem czy wstanę ponownie na nogi... Może to dobry znak by szukać nowego forum? Tak też wstępnie zrobiłem sobie konto na benmarku i co mogę powiedzieć, wygląda to forum niemalże idealnie. Dużo ludzi, mili są. Coś czuję że się szybko tu zadomowię, bo na ten moment to się czuję trochę jak ronin z czasów feudalnej japonii.No i teraz może trochę o mnie;Otóż jestem pisarzem książki, która swego czasu narobiła sporego zamieszania na mym poprzednim forum. Narobiła takiegonamieszania, że aż dostałem bana i powiedziano ze mnie odbanują jak pokażę z niej kilka stron moderacji...oczywiście odwołałem się do tego i zobaczymy jak mi pójdzie. BO co jak co ale kilka stron mej książki to za dużo i ktoś mógłby ukraść czy coś, a się namećżyłem wymyślając. Więc widzicie jaka dobra ta książka jest- aż się banuje żeby zakosztować z niej kilka stron. ( Nie chcę się oczywisćie chwalić ,b oe nie została wydana, ale to tylko taki przykład, mam ich dużowięej.)POza tym prwoadzę coś w rodzaju telewizji internetowej i kilka mniejszych biznesów jak nauka podrywu dzieweczyn w grach komputerowych itp. ale nie będę do tego się może odwoływać bo już wystarczająco się napisałem w mym poprzednim forum. Jesli ktoś by chciał to mógłbym podesłać, ale nei chcę reklamować fourm z któego zostałem wygoniony, więc wiecie.... Co tu dużo mówić, trochę czuję się pusto. Wiecie, pewnie tutaj są wsrod was koneserzy benmarka, każdy was zna. Ja tak miałem trochę na poprzednim forum, nie czułem się tam byle kmiotkiem, tylko kimś. A teraz zostało to zaprzepaszczone ( no chyba, że mod zgodzi się mnie odbaonować, ale nie będę czuć się tą samą osobą) Czuję że potrzebuję nowych wyzwań, nowego forum. A teraz dołączając do benmarka czuję się jak zupełnie nowa osoba, chyba niewiele mnie tu zna. Z jednej strony może to dobrze, ale z drugiej?? Tearaz inni też będą mnie mieć za byle kmiotka, kogoś kto ma ledwie 1 post na forum. Troszkę mi to uwłacza. I to tyle chyba co chciałem powiedziec. Postaram się być jak najlepszym użytkownikiem tego forum, z pewnością będe pisać o mej książce, czuy pomagać innym w ich proble,mmach. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
orbik 1417 Napisano 11 Października 2016 Udostępnij Napisano 11 Października 2016 (edytowane) Patrząc jak napisałeś tego posta to sam nie wierzę, że książkę piszesz. Edytowane 11 Października 2016 przez orbik Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 11 Października 2016 Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Polecam udać się tutaj http://spisekpisarzy.pl/forum/ To jest miejsce dla Ciebie. Cytuj Link to post Share on other sites
mulator 3173 Napisano 11 Października 2016 Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Ja to byłbym zainteresowany tym poradnikiem podrywu dziewczyn w grach. Proszę o szczegóły. 9 Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 11 Października 2016 Udostępnij Napisano 11 Października 2016 to byłbym zainteresowany tym poradnikiem podrywu Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 11 Października 2016 Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Dla mnie temat roku niezależnie jak się rozwinie. Cytuj Link to post Share on other sites
ArteK86 527 Napisano 11 Października 2016 Udostępnij Napisano 11 Października 2016 kryndor, pozory mylą :-) Cytuj Link to post Share on other sites
kladiator 750 Napisano 11 Października 2016 Udostępnij Napisano 11 Października 2016 (edytowane) Witam , witam czekam na więcej . Temat będzie takim hitem jak ten z podrywaniem koleżanek w szkole? XD Edytowane 11 Października 2016 przez kladiator Cytuj Link to post Share on other sites
Voidereles 1695 Napisano 11 Października 2016 Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Dla mnie temat roku niezależnie jak się rozwinie. A co z tematem o pewnej osobie proszącej o pomoc w przełamaniu nieśmiałości? Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 11 Października 2016 Udostępnij Napisano 11 Października 2016 ex aequo Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 12 Października 2016 Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Miał być hit, a wszyscy olali Cytuj Link to post Share on other sites
jureba 497 Napisano 12 Października 2016 Udostępnij Napisano 12 Października 2016 (edytowane) Otóż jestem pisarzem książki, która swego czasu narobiła sporego zamieszania na mym poprzednim forum. Bardzo mnie ciekawi, rozwiń temat, a najlepiej podaj isbn (to wdepnę do BN jutro po pracy celem przekartkowania). Edytowane 12 Października 2016 przez jureba Cytuj Link to post Share on other sites
orbik 1417 Napisano 12 Października 2016 Udostępnij Napisano 12 Października 2016 On chciał napisać, że jest pisarzem bajek, i kolejną napisał w jedynym poście na tym forum. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kryndor 1 Napisano 15 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2016 (edytowane) sorki ludzie że trochę nie odpisywałem. Byłem w górach by czerpać inspiracje do mojej ksiażki.Powiem wam że prowadzę pertraktacje z władcą tamtego forum i zobaczymy jak to wyjdzie. Spytałem się go czy mogę dać w sygnaturce link do tego forum. Co do spisku pisarzy...kajtek fajny masz nick, ale strzeliłeś jak kulą armatnią w kolano. Dziękuję za pomocną dłon,l ecz zobacz sobie opis tamtego goscia;Pisze już w 1 zdaniu że jest grafomanem. To czemu miałbym się sluchać jego rad? oczywisćie jestem otwarty na wszelakie ale no cóż.I co mogę o sobie powiedzieć, myslę czy by nie skopiować moich poprzednich tematów z poprzedniego forum na tutaj, bo tam nie uzyskałem niestety satysfakcjonującej odpowiedzi, bo mod niestety dawał me tematy do kosza. Tutaj są ludzie którzy mi pomogą. Ale nie wiem, zastanowię się. Bo tam miałem naprwadę dobrep omysły, i kilka problemów i mało kto był skory do pomocy.Aha zapomniałem. Tamaten gościu ze spisku to poleca książki do j. polskiego do nauki pisania ksiązki. Według mnie to bląd, bo gdyby tak było to każdy kto by miał zapał zostałby od razu pisarzem. Zresztą napisał dopiero co swoją pierwszą książkę ten gościu, więc do udzielania rad to jest pierwszy ale do pisania to już niekoniecznie..także to bardzo słabe źródło. wiedzy. Ale ja mam inną książkę która uczy jak pisać książki i jest bdb. Polecam ją każdemu.A wszczególności ludziom któzy lubią pana Andrzeja Sapwskoekigo i jego cykl wiedźminśki, gdzie jest fatalnie poprowadzona narracja. Ja to byłbym zainteresowany tym poradnikiem podrywu dziewczyn w grach. Proszę o szczegóły. @mulatorten kto mnie zna ten wie że ja zawsze szukam sposobów by zarobić więcej pieniędzy, często się zastanawiam jak je więcej zarobić. Stąd tez mam wiele projektów o których już pewnie część z was słyszała- programowanie, pisanie książki, prowadzenie firmy itp...I tak ostatnio naszły mnie przemyślenia że w na co się skarzą dzisiejsi ludzie? A no na to że ciężko poznać drugą płeć, czyli babke. Ludzie są często nieśmiali i boją się podejść do babki nawet po alkoholu. Fakt, są niby portale randkowe przeznaczone do doboru drugiego partnera, ale no cóż...tam jest tyle facetów że laska ma w czym przebierać i jak ktoś jest nowicjuszem, to niezbyt sobie poradzi. I wpadłem na genialny pomysł, bo ten kto jest dobrym uwodzicielem, ten wie że najlepszym miejscem na podryw jest to, gdzie nikt się tego nie spodziewa, a w necie własnie ciężko o takie, bo jak już mówiłem w zasadzie jedynie strony randkowe do tego mogą służyć.Tak więc wpadłem na genialny pomysł, a co gdyby podrywać w grach MMO? Nie że coś, ale w takich grach można spotkać naprawdę ładne dziewczyny, oczwyisćie jestem za tym żeby podrywać na świeżym powietrzu, ale jak ktoś jest nowicjuszem, to przecież nic mu się nie stanie od takiej próby, nikt mu nie każe szukać żony, tlyko np się przełamać, ba, może nawet podszkolić swoją gadkę i na ulicy w zasadzie już będzie miał schemat. Przechodząc do sedna, podrywanie dziewczyn idzie mi całkiem dobrze, mam dosyć sporą skuteczność. Postanowiłem wdrożyć mój plan w życie i pobrałem metka 2 i zarywałem do kilku dziewczyn i efekt olśniewający- NIEKTÓRE SAME DO MNIE PISAŁY JAK SIĘ ZALOGOWAŁEM. Czyli musiały mnie bardzo polubić, skoro chciały ze mną dalej pisać. A po czym poznać kogoś kto dobrze sobie radzi z dziewczynami? Że same one do niego piszą. I wpadłem na pomysł żeby otworzyć kanał na youtube i dodawać dma jakieś rady jak to robić, jak powinna wyglądać rozmowa, oczywiście będą darmowe mateirały i te płatne...ale nie wiem jak to rozwiązac jeszcze. Oczywiście 100% praktyki, będzie pokazane na przykładach. Wiem że mateirały premium to na pewno będą całe rozmowy z dziewczynami, ale jak dlaej to pociągnąć? Jakie dawać darmowe porady? Macie jakiś pomysł?ps. i nei chce żeby ktoś mnie tu wziął za głupka co radzi szukanie żony w metinie. Mi chodzi o to żeby poćwiczyć schmeat zarywania w metinie dla tych którzy są nieśmiali i boją się zayrywać do lasek na ulicy, a potem to co działa taki gość może sam spróbowac na ulicy to co działa. Piszcie co chcielibyście ujrzeć w darmowych i płatnych materiałąch, muszę zobaczyć czy tak ibiznes wstępnei się ,,przyjmie''. Aha, zapomniałem. Ale te sprawy o moim pomysłe to jak już to na PW anie w tym temacie, bo nie chce popełnić tego błędu co kiedyś. Nie chce żeby usunięto ten temat, tutaj po prostu chciałem się przywitac i odpowiadać na poniektóre pytania. Więc jeśli wątek będzie zbytnio odbiegał od tematu, to nie będę odpowiadać, bo nie chcę tutaj robić jakiegoś ,,pośmiewiska''. Tutaj mam białą kartę, więc postaram się wywrzeć dobre wrażenie i nie będę wdawać się w dyskusjem odbiegające od tematu. Chcę być dobrym użytkownikiem i co najważniejsze pomocny dla benchmarku. ( Na moim poprzednim forum pisano mi że trolluje, także tutaj jak dopiero co założylem konto i takie coś napisałęm u góry wiem że poniektórzy mogą też tak pomysleć, więc żeby nie było że trolluje- nie będę jak już wyżej wspomniałęm odpisywać na tematy niezwiązane z dyskusją)a wiem że to co napisałem u góry jest dosyć ekstremalne... ale ma sens. Gdybym założył temat że chciałbym się dorobić miliona na sprzedaży kamieni z rzeki to też poniektórzy wzieliby mnie za półgłowka. A jest taki gośćiu w Ameryce który się na tytm właśnie dorobił miliona, tak więc pomysł na podrywie w grach internetowych zdaje się bardziej realny, aniżeli sprzedaż kamieni ( bo kamienie to każdy może sobie wziąć, a nauczyć się podrywu niekoniecznie) Co do ksiązki;Nie chcę zakładać nowego tematu, bo co za dużo to nie zdrowo. Pewnie w przyszłości założę o niej temat, ale na razie nie. Na razie mam ten jeden temacik i jest spokój. Także na wszelkie pytania o nią w tym temacie mogę odpowiedzieć, kiedy premiera itp. Edytowane 15 Października 2016 przez kryndor Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts