Amity94 3 Napisano 10 Października 2016 Udostępnij Napisano 10 Października 2016 (edytowane) Witam czy warto brać Sib'y 200 jako zastępstwo dla uszkodzonych V3??? Czy może HyperX Cloud II lub coś innego??? Słuchawki będą używane do gier(Głównie startegie i RPG czasem Paladins) + Filmy i YT. Zależy mi na dobrym wbudowanym mikrofonie, który można by było odłączyć lub też schować. Jak najlepsze tłumienie hałasu otoczenia. Cena max.350zł aktualnie posiadam Fiio E10 Olymp jako kartę dźw. PS zależy mi też aby dało się podłączyć przez Jack lub BT do telefonu. Pref. sklepy i strony: Euro.com.pl x-kom.pl saturn.pl allegro(tylko Łódź i okolice ) Pozdrawiam Edytowane 10 Października 2016 przez Amity94 Cytuj Link to post Share on other sites
LonyPancernaSarna 7 Napisano 10 Października 2016 Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Polecam kupic hypery 1 i karte dzwiekowa Cytuj Link to post Share on other sites
Amity94 3 Napisano 10 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Polecam kupic hypery 1 i karte dzwiekowa mam kartę usb Fiio E10 bo mam lapka a czemu Hyper 1 a nie 2??? Cytuj Link to post Share on other sites
neckol 190 Napisano 10 Października 2016 Udostępnij Napisano 10 Października 2016 hyperx cloud 1. Czy mikrofon jest dobry? Omińmy ten temat przy słuchawkach. Dobry mikrofon kupuje się osobno. Ten w słuchawkach służy do rozmów na skype i innych tego typu programach. Do niczego innego się nie nadaje. Nie tyczy się to tylko tych słuchawek. . Cytuj Link to post Share on other sites
Amity94 3 Napisano 10 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Października 2016 hyperx cloud 1. Czy mikrofon jest dobry? Omińmy ten temat przy słuchawkach. Dobry mikrofon kupuje się osobno. Ten w słuchawkach służy do rozmów na skype i innych tego typu programach. Do niczego innego się nie nadaje. Nie tyczy się to tylko tych słuchawek. . właśnie do Skype, TS3 i kilku innych tego typu potrzebny mi mikrofon XD A dlaczego 1 nie 2 jakiś powód konkretny??? Cytuj Link to post Share on other sites
neckol 190 Napisano 10 Października 2016 Udostępnij Napisano 10 Października 2016 2 to dopłacanie do śmieciowej karty usb. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts