Beatrix Kiddo 103 Napisano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Witam. Jak w temacie , czy znajdę klawiaturę w cenie do 25 zł ? Wymagania: - czarna, lub chociaż czarne przyciski, - mały skok, jak np. klawiatury w notebookach. Chodzi mi ogólnie o najzwyklejszą klawiaturę, taką bardziej płaską , bo chyba do pisania będzie wygodniejsza , ma być wygodna w tej cenie do pisania. taki logitech się nada ? nie ma dużego skoku klawiszy ? Logitech Media K200 mogę ją mieć za 30 zł z przesyłką. Cytuj Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 logitech ultra-flat jest fajna - można na allegro wyhaczyć za 25-30zł edit: Logitech Media K200 też bardzo ok Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 20 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Dziękuje za odpowiedź, mam jeszcze poradę, jak do pisania to którą brać z nich , którą Byś Wybrała ? ....wydaje mi się że ta flat będzie bardziej wypaśna, różnica w cenie to 10 zł. k200 - 30 zł flat - 40 zł Cytuj Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 ee flat nie ma nic wypaśnego normalna płaska, cicha klawiatura styki ma dobrej jakości przez co należy do tych "nie do zajechania" jakie styki ma k200 - nie wiem bo nie zaglądałam ultra-flat używam od 3 lat i sobie chwalę chociaż teraz szukając czegoś płaskiego i cichego chyba bym się skłaniała w stronę Natec Medusa lub cegoś podobnego z technologią x-sceriors ale to troszkę większa kasa Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 20 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 źle się wyraziłem, nie tyle co wypaśna tylko mająca mniejszy skok klawiszy ok. to kupię którąś z nich. Cytuj Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 owszem, ultra flat jest trochę "płaściejsza" ale różnica niewielka Cytuj Link to post Share on other sites
bonjour 0 Napisano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Zobacz sobie jeszcze to: http://www.skapiec.pl/site/cat/52/comp/747118 Ma dwa lata gwarancji Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts