BarT0 0 Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Rewelacyjna gierka w 100% za free. Koło 2gb do ściągnięcia. http://www.gram.pl/gra_8QjhHu5_BattleForge.html http://na.llnet.battleforge.ea.com/u/f/ ... nstall.exe Link to post Share on other sites
grzesiekmos 1 Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 http://www.benchmark.pl/aktualnosci/BattleForge_PC_od_dzis_za_darmo-19740.html Świetna gra, każdy kto lubi gry gatunku RTS polubi również tą grę Jednak zaczynając grę za free, ciężko jest kupić na początku kolejne karty. Standardowe talie też dają czadu Link to post Share on other sites
b1tzz 0 Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Miałem instalować, ale nawet boje się próbować z moim 7600GT o.O Z tego co widziałem gierka bardzo fajna, przypominają mi się czasy MTG Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Grałem w MTG Link to post Share on other sites
BarT0 0 Napisano 14 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Na 7600 GTS chodzi bez problemów w 1024x768. Na allegro można dokupić BFP jak ktoś potrzebuje nowych kart Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Miałem instalować, ale nawet boje się próbować z moim 7600GT o.OPowinno pójść wiadomo że góra 1024x768 i medium, ale pograsz sobie Link to post Share on other sites
BarT0 0 Napisano 14 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Dużo zależy od procesora. Na "starych" AMD tylko low Link to post Share on other sites
grzesiekmos 1 Napisano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Na niskich ustawieniach i 1024x768 spokojnie Może ewentualnie haczyć przy dużej liczbie jednostek (jak kilku playerów w grze 4 albo 12 osobowej wkroczy całą armią ) ale to się często nie zdarza A spróbować warto, bo gra całkiem fajna Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Właśnie w nią grałem (do restartu kompa ) i to co zauważyłem to dość niski poziom graczy, przynajmniej tych z którymi grałem. Nie raz musiałem atakować "bosa i jego bazę" sam. Ale nie o to mi teraz chodzi.. Wytłumaczcie mi gdzie możemy zobaczyć ilość naszego złota i CO z nim zrobić? Chodzi mi o to co zdobywamy ze skrzyń podczas gry. Chciałbym także dowiedzieć się co daje nam w tej grze XP(pointsy..)? Link to post Share on other sites
BarT0 0 Napisano 14 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Złoto potrzebne jest do upgradów. Jak zakładasz grę zawsze dawaj need/greed często zdaża się, że ktoś się rozłączy. XP nie wiem co dają... ranga PvP potrzebna jest do upgradów. Jeśli masz play4free to do 4 lvl PvE gra jest zablokowana. Musisz trochę pograć, żeby mieć pełną wersję. Play4free -> pełna to koszt około 75zł na allegro. Link to post Share on other sites
KuliG 1 Napisano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Fajna gierka, wciąga, tyle że jeszcze nie wiem jak grac z kimś xD poszła bez problemu na moim sprzęcie (złom xD) Link to post Share on other sites
grzesiekmos 1 Napisano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Fajna gierka, wciąga, tyle że jeszcze nie wiem jak grac z kimś xDTo zależy od rodzaju misji, są misje solo, 2 osobowe, 4 osobowe i 12 osobowe. Można je odróżnić po ich ikonach, albo po wybraniu obojętnie można zobaczyć ile miejsc A ludzi do misji nie trudno znaleźć, poczekasz 5 minut i zaraz będzie pełny skład Wg mnie misje wieloosobowe są ciekawsze, trzeba się rozdzielić, każdy ma swoje zadanie, można się wspierać itp Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Czy ktoś zna serwer na którym są pliki do "update'u"? Chodzi mi o ten pierwszy gdy jest ściągana cała gra. Kolega ma NEO 512kib/s i w dodatku mu rwie, także nie ma szans aby ściągnął te 3GB. Lub sposób w jaki mógłbym wydostac te pliki z mojego dysku? A może gra będzie działała gdy zrobi się "kopiuj, wklej"? Proszę o szybką odpowiedź. Link to post Share on other sites
KuliG 1 Napisano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 o co w ogóle chodzi w tej grze :F... mam małą armie bronie tych monumentów moich i zaraz mi wyskakuje ze się nie udało :F Link to post Share on other sites
grzesiekmos 1 Napisano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Czy ktoś zna serwer na którym są pliki do "update'u"? Chodzi mi o ten pierwszy gdy jest ściągana cała gra. Kolega ma NEO 512kib/s i w dodatku mu rwie, także nie ma szans aby ściągnął te 3GB. Lub sposób w jaki mógłbym wydostac te pliki z mojego dysku? A może gra będzie działała gdy zrobi się "kopiuj, wklej"? Proszę o szybką odpowiedź. Kopiuj, wklej nie próbowałem, wydostać plików też nie. Ale jeśli chodzi o ściąganie gry to przecież ściągając grę z oficjalnej strony jeśli zostanie ściąganie przerwane, to te pliki które się ściągnęły zostają na dysku. Po włączeniu patchera na nowo nie pobiera wszystkiego od początku, tylko to co zostało. A kopiuj, wklej możesz spróbować Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Problem rozwiązany W akcie desperacji wyszukałem dostępne sieci Wi-Fi - "default" bez zabezpieczeń i to do tego UPC 10/1 Zaraz będzie grzesiekmos - dzięki za pomoc Link to post Share on other sites
BarT0 0 Napisano 18 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 A może gra będzie działała gdy zrobi się "kopiuj, wklej"? Tak chodzi tylko pierwszym razem musi sprawdzić. Instalujesz najpierw tą wersje 8mb a potem wlaczasz pobieranie przerywasz i kopiujesz. Link to post Share on other sites
grzesiekmos 1 Napisano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Mam takie pytanie Udało się komuś w darmowej wersji gry zdobyć jakieś dodatkowe karty? Bo bez BFP to nie jest łatwe i nie wiem czy w ogóle możliwe? Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Mam takie pytanie Udało się komuś w darmowej wersji gry zdobyć jakieś dodatkowe karty? Bo bez BFP to nie jest łatwe i nie wiem czy w ogóle możliwe? Jak ktoś Ci podaruje za darmo, lub wymieni się za złoto to tak ------------ Moje pytanie: Czy w grze jest tak mało mapek? Tj. tylko te na "mapie"? Nie grałem jeszcze PvP ale z tego co widzę to PvE już wszystkie wygrałem w trybie standard. Link to post Share on other sites
grzesiekmos 1 Napisano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Na poziomie standard jest łącznie 19 map, w advanced i expert po 22. Tak przynajmniej pisze w Chronicle>Profile>Statistics Kurcze, myślałem że za jakąś misję też można zgarnąć karty. W końcu jest jakiś podział na "rare", "ultra rare" itp Link to post Share on other sites
BarT0 0 Napisano 20 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Jak gra się podoba to warto zainwestować parę zł. (500 BFP allegro - 15zl) Można wymieniać się BFP - Gold ale radzę uważać na oszustów!! Wymieniajcie małe partie. Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Ktoś się chce wymienić BFP za złoto? Mam 3k złota. Link to post Share on other sites
BarT0 0 Napisano 20 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Daj nick w Battleforge wysle ci pare kart. Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 MyConspiracy Podziękował! Link to post Share on other sites
KuliG 1 Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Fajna giera a tak w ogóle karty dostaje się losowe? Bo naturę mam bardzo mocną i ogień, a np. shadow i frosta mam do kitu jak coś nick KuliGG (zwykle było zajęte ) Link to post Share on other sites
Recommended Posts