Pura1314 9 Napisano 3 Października 2016 Udostępnij Napisano 3 Października 2016 (edytowane) mój budżet : 600zl gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : Obojętnie gidzie tylko żeby było sprawnie i przyjemnie nówka czy używka : Nowy/używany chciałbym dwie oferty z nówek i używek preferowany rozmiar wyświetlacza : 5cali preferowany system mobilny : Android do czego będę używać urządzenia : Muzyka/sms/rozmowy/aplikcaje typu fb/messenger itd i jakieś czasem gry ale w "gry" to bardzo rzadko moje najważniejsze wymagania : Więc tak chciałbym żeby był szybciutki szybko usuwał wiadomości bo w starym s3 ponad 7tyś zacinka i reset telefony szok normalnie... co do aparatu nie musi być jakiś wypasiony nie jestem za aparatem 2gb ram wyświetlacz 5 cali jak up najlepiej jakby był bez loca był miły w dotyku nie za gruby cienki aplikacje w tle żeby się nie wyłączały chodziły płynnie szybki internet coś z lte? Zalezy mi na baterii chociaż żebym nie ładował co chwila telefonu max dwa dni trzy? sami wybierzcie mi coś fajnego Dodam jeszcze że planuje kupic telefon na drugi miesiąc "listopad" wiec jeszcze trochę jest myślę że by coś wyszło nowego ale wątpię z mojej strony to tyle Dziękuje! Edytowane 3 Października 2016 przez Pura1314 Cytuj Link to post Share on other sites
Qdyn ek 65 Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Xiaomi Redmi 3/ 3s a z używek może Z3 compact Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Po pierwsze to używaj przecinków, bo to co napisałeś jest kompletnie nieczytelne. Cytuj Link to post Share on other sites
Pura1314 9 Napisano 4 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Pisałem na szybkiego mogą być błędy jak widać jedna osoba przeczytała Cytuj Link to post Share on other sites
Mirinda 1446 Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 http://www.x-kom.pl/p/250946-smartfon-telefon-fablet-lenovo-moto-g-3rd-gen-lte-czarny.html Może taki dość fajny sprzęcik, może znajdziesz wersję 2GB za ~650zł. Cytuj Link to post Share on other sites
gramacz 33 Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 To już chyba lepiej Redmi Note 4 za 600zł , tylko sprawdz czy zdjęci ci odpowiadają, bo nie wszystkim się podobają. http://gadzet.telchina.pl/xiaomi-redmi-note-4-test-recenzja/ Cytuj Link to post Share on other sites
MariuszB35PL 617 Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Na morele.net pojawiły się telefony xiaomi całkiem ciekawy jest model za 660 zł bodajże z 2gb ram 16gb rom i procek 8 rdzeni 1,5ghz, ekran 5" hd ready. Cytuj Link to post Share on other sites
balans 67 Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 z nówek to jedynie P8 lite z bardzo kiepską baterią, lub najlepiej szukać musisz pomiędzy szerokimi ofertami Xiaomi, Meizu, lecz o tych telefonach nie wiem wiele więc nie pomogę. z używek celowałbym w Xperie Z2 z dobrą baterią lub m8 z dobrymi głośnikami. Cytuj Link to post Share on other sites
Pura1314 9 Napisano 4 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Zmieniam budżet do 700zl! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts