Grzech10 0 Napisano 29 Września 2016 Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Tak jak w temacie poszukuje rekawiczek ktore beda wykorzystywane zarowno do jazdy na rowerze jak i na silowni ,chcialbym zeby dosc dobrze amortyzowaly wstrzasy i byly wytrzymale oraz zeby mialy dobre wymiane powietrza.Fajnie gdyby byla frotka czy jak to sie tam nazywa zeby mozna bylo przetrzec czolo. Z gory dziekuje za odpowiedzi ps.w oko wpadl mi kelly's za 70 zl ale nie wiem dokladnie jaki model. Sklepy ktore sa u mnie w miescie to "rojax" oraz "sport winter summer".Najlepiej by bylo z tych sklapow ale moze byc cos z allegro itp. tylko zeby z przesylka wyszlo max 80 zl Pilne!!! Sprecyzuje chodzi mi o dobre rekawiczki na rower ktore czasami bede mogl uzywac na silowni Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 30 Września 2016 Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Z mojego doświadczenia wynika, że rękawiczki przeznaczone na rower regularnie używane na siłowni rozlecą się dość szybko. Albo jedno albo drugie. Tzn. można ale lepiej kupić sobie osobno na rower i typowe siłowniane, które nie grzeszą estetyką, ale są wytrzymałe i mogą mieć dodatkowo szeroką taśmę zawijaną dookoła nadgarstka dla usztywnienia stawu. Link to post Share on other sites
Grzech10 0 Napisano 1 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2016 Tylko jest w tym jeden problem ze potrzeba wtedy na to 2 razy tyle a w taki m razie jakie poleciacie rekaweiczki na rower a jakie na silownie? Chodzi mi o to zeby byly 2 pary tylko jakie modele i jakich producentow na najlepiej ? Jedno do 80 zl i drugie tez do 80 zl Temat do zamkniecia Link to post Share on other sites
Recommended Posts