konstantyno110 0 Napisano 26 Września 2016 Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Witam szukam nawigacji dla Wuja starsza osoba jeździ tylko po PL. Ja w temacie słabo bo zawsze jak coś potrzebuje to google mapsy mam w smartfonie.Wielkość na poziomie 6-7" cena do 500 zł mapy, może mięć możliwość wrzucenia "własnej" automapy albo mieć jakąś sprawdzoną wbudowaną.Dzięki za pomoc piąteczka http://www.forum.alfaholicy.org/images/smilies/smile.png Cytuj Link to post Share on other sites
areklat 552 Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Od siebie mogę polecić Modecom FreeWay MX3 HD ( wyszła niedawno nowsza wersja MX4HD) Używam od jakiegoś czasu ( około rok) Działa szybko nie zawiesza się. Testowana na krótkich trasach ( 30-40 km ) jak i na dłuższych ( 1k km ). Mimo wszystko obecnie wygodniej mi zapuścić Nawigacje od googli ( jechałem z nią nad morze ~600km i mnie nie zawiodła) Cytuj Link to post Share on other sites
orbik 1417 Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Here maps. Przejechałem z tym pół europy. Darmowe i offline'owe mapy. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts