mariusz123 0 Napisano 26 Września 2016 Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Siemka Moja siostra zamierza kupić owy telefon, orientujecie się czy po premierze iPhone 7 ceny spadną ? I w mniej więcej jakim czasie ? Z góry dziękuje za odpowiedź Cytuj Link to post Share on other sites
balans 67 Napisano 26 Września 2016 Udostępnij Napisano 26 Września 2016 (edytowane) Spaść napewno spadną, ale na olx/allegro, zanim apple postanowi zbić cenę se w oficjalnej sprzedaży napewno minie sporo czasu. Myślę że spadek cen będzie mocno zauważalny jak telefonów będzie sporo krążyło po aukcjach, póki co to nieliczni je posiadają i jeśli już odsprzedają to za niemałe sumki. Myślę że za miesiąc do 3 będzie to jakaś znaczniejsza różnica, ale nie liczył bym na drastyczną przepaść, w końcu ip se to już inna półka smartfona i nie zdziwiłbym się gdyby apple wogóle jego ceny nie zbijała. Edytowane 26 Września 2016 przez balans Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts