Skocz do zawartości

Nowa myszka z większym budżetem

Recommended Posts

Witam, potrzebuję nowej myszki wraz z podkładką (20x30)cm do niej.

Wzór

§  Budżet: 400zł fajnie gdybym już tyle zapłacił z podkładką

§  Jakiej myszki obecnie używasz: od kilku Lat Logitech G500 gdyby nie problem z LPM (różnie łapie kliknięcia)

§  Jaką masz obecnie podkładkę: Jakiś pentagram 20x25/30cm

§  Z jakich wartości DPI korzystasz: Nie mam pojęcia (duża na pewno)

§  Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: Nie gram w FPS, gram w MOBA co najwyżej

§  W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): LOL, Pasjans, kółko i krzyżyk :D 

§  Ile przycisków używasz w myszce:LPM, RPM, kręcę kółkiem i naciskam kółko

§  Chwyt: fingertip grip

§  Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2

§  Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka:

§  Dlaczego chcesz zmienić mysz: Bo się popsuła :D lewy przycisk działa kiedy chce 

§  Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy):Najważniejsze! ręka ma się nie męczyć przy długim siedzieniu przed komp ok. 10h Wygląd ? Ma działać, liczba przycisków ? Fajnie gdyby miała chociaż regulację DPI, Waga ? Może być ciężka w swojej mam wszystkie ciężarki włożone (27g+ ciężar myszki) materiał myszy jest mi to obojętny. Fajnie gdyby zostały podane dane do myszki + podkładka jako komplem (podane przez was) dużo tez czasu siedzę przy wypełnianiu danych excel, word, photoshop i i inne programy, ale do tego powinna być dobra każda myszka