Marecki11 4 Napisano 22 Września 2016 Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Witam, potrzebuję nowej myszki wraz z podkładką (20x30)cm do niej. Wzór § Budżet: 400zł fajnie gdybym już tyle zapłacił z podkładką § Jakiej myszki obecnie używasz: od kilku Lat Logitech G500 gdyby nie problem z LPM (różnie łapie kliknięcia) § Jaką masz obecnie podkładkę: Jakiś pentagram 20x25/30cm § Z jakich wartości DPI korzystasz: Nie mam pojęcia (duża na pewno) § Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: Nie gram w FPS, gram w MOBA co najwyżej § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): LOL, Pasjans, kółko i krzyżyk § Ile przycisków używasz w myszce:LPM, RPM, kręcę kółkiem i naciskam kółko § Chwyt: fingertip grip § Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2 § Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka: § Dlaczego chcesz zmienić mysz: Bo się popsuła lewy przycisk działa kiedy chce § Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy):Najważniejsze! ręka ma się nie męczyć przy długim siedzieniu przed komp ok. 10h Wygląd ? Ma działać, liczba przycisków ? Fajnie gdyby miała chociaż regulację DPI, Waga ? Może być ciężka w swojej mam wszystkie ciężarki włożone (27g+ ciężar myszki) materiał myszy jest mi to obojętny. Fajnie gdyby zostały podane dane do myszki + podkładka jako komplem (podane przez was) dużo tez czasu siedzę przy wypełnianiu danych excel, word, photoshop i i inne programy, ale do tego powinna być dobra każda myszka Cytuj Link to post Share on other sites
kebab84 96 Napisano 23 Września 2016 Udostępnij Napisano 23 Września 2016 (edytowane) 1.DM1 PRO S * Natec M12 Midi. 2.Zowie FK1 + Natec M12 Midi. 3. Gigabyte XM300 + Natec M12 Midi Edytowane 23 Września 2016 przez kebab84 Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 23 Września 2016 Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Nie lepiej po prostu wymienić kikroprzełącznik w obecnej? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts