batmannnn 0 Napisano 21 Września 2016 Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Witam, wraz z początkiem października chcę zaopatrzyć się w PS4. Nie interesuje mnie wersja Pro, gdyż nie mam do tego odpowiedniego sprzętu i póki co nie zamierzam tego stanu zmieniać (telewizor Full HD, a nie 4K i HDR). Moje pytanie brzmi - czy jest jakaś większa różnica w modelach dostępnych na rynku. Warto brać nowego slima (obecnie 1299) czy może zwykłą wersję 1TB? Jak to wygląda i czy ewentualne różnice odczuję w trakcie użytkowania - jakość grafiki, głośność pracy etc, czy różnice są po prostu kosmetyczne? Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Pankracy666 312 Napisano 21 Września 2016 Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Musiałbyś sobie obczaić w necie dokładniej. Któraś wersja fatów hałasowała przy wymagających grach. Szczerze ogólnie gdyby miał kupować teraz (i miał kapitał na nówkę) to kupiłbym wersję SLIM. Poprawione chłodzenie, bardziej energooszczędna, wydziela mniej ciepła, lepsze chłodzenie co za tym idzie sprzęt będzie na dłużej. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Elvis799 22 Napisano 21 Września 2016 Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Nie ma reguły co do hałasu z starszymi wersjami, zarówno premierowe potrafią być ciche jak i głośne, tak samo następne rewizje. Sam posiadam premierową i jest cichutka nawet w U4. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
batmannnn 0 Napisano 21 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2016 No to wybór chyba jest prosty, wezmę nowego Slima. Cytuj Link to post Share on other sites
Elvis799 22 Napisano 21 Września 2016 Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Jak cena nie gra roli to dobra decyzja. Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 22 Września 2016 Udostępnij Napisano 22 Września 2016 (edytowane) CUH-1216b lub CUH-1216a. Starsze to loteria z chłodzeniem, w dodatku w wersjach premierowych lubiły padać napędy. I fakt, w obecnej sytuacji lepiej po prostu kupić slima, który nie zabija ceną a jest po prostu lepszy pod względem technologicznym. Edytowane 22 Września 2016 przez mabrothrax 1 Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 22 Września 2016 Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Kup cuh 1216 lub slima 100% pewności że będą ciche 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts