comPREhensive7 0 Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Witam,Jaki polecalibyście program do zgrywania krótkich filmików z aktualnie włączonego filmu lub nagrywanie całego ekranu Windows?Do tej pory używałem programu FRAPS ale mam wrażenie że gdy zgrywam nim filmy w dobrej jakości to nagrania są już zdecydowanie słabsze niż oryginał.Chodzi mi o coś na czym nie stracę jakości z oryginału. Cytuj Link to post Share on other sites
Longhorn 595 Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Może Camtasia Studio, Action! czy IceCream Recorder. Cytuj Link to post Share on other sites
Clark K. 34 Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 (edytowane) Polecam sprawdzić Open Broadcaster Software http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/tworzenie_demonstracji/Open_Broadcaster_Software.html. Program całkiem fajny bo pozwala na nagrywanie jak i strumieniowanie rozgrywki z gier. Jest także zupełnie darmowy, co zawsze jest plusem Edytowane 28 Września 2016 przez Clark K. Cytuj Link to post Share on other sites
doman18 198 Napisano 29 Września 2016 Udostępnij Napisano 29 Września 2016 (edytowane) Już pisałem na innym forum. Nagrywanie filmiku z filmiku jest pomysłem od czapy. Zawsze będzie utrata jakości. O wiele lepiej taki filmik po prostu wyedytować w jakimś programie. A jeżeli chodzi o jakiś filmik w internecie są narzędzia i pluginy do przeglądarek żeby je ściągnąć. Każdy film musi się przecież buforować na naszym dysku. Edytowane 29 Września 2016 przez doman18 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts