michaleek 0 Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Witam Ostatnio korzystając z okazji , że owy tv był w promocji za 3600 zł zamówiłem go jednak do czasu realizacji zamówienia mam możliwość anulowania tego zakupu dlatego też chciałbym się dowiedzieć czy w cenie do ok 4 tysięcy(jeżeli mała nadwyżka dałaby dużą róznice to oczywiście bym dołozył) jest to dobry wybór czy jednak lepiej poszukać czegos innego? Byłem w sklepie wypytać się doradcy o ten tv powiedział , że wg niego nie jest to najlepszy wybór ponieważ ma słaby procesor i podczas oglądania zwykłej telewizji jakość jest kiepska , słabo skaluje obraz itd itp . Polecał mi głownie tv LG i samsung w podobnej cenie. Nie mam zaufania do doradców z euro dlatego też piszę ten temat gdyż o philipsie naczytałem się sporo dobrego. Cytuj Link to post Share on other sites
pawelook 6 Napisano 21 Września 2016 Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Mam ten tv. W tej cenie za to co oferuje to najlepszy zakup. Doradca doradził ci samsunga gdzie nagminne jest rozszczelnianie się obudowy . Lg ma spore problemy z jakością matryc tj jakością obrazu. O philipsie opowiada bzdury - 4k z YouTube po wifi śmiga , android działa bardzo dobrze. Zreszta android to obecnie główna zaleta z uwagi na ogromna bibliotekę programów . Są przypadki ze ludzie maja jakieś paski podczas oglądania meczu - u mnie to nie występuje . Dość poczytać o tym tv na forum hdtv i innych. Na YouTube tube są ustawienia kalibracji tego tv. A to ze nasze tv dają dziadowski sygnał do tv to żaden tv tego nie poprawi. Dla mnie jedyny mankament to nieco za wolna matryca w tym sensie ze jest zawsze delikatne szarpanie lub rozmycie przy szybkich scenach pomimo ze matryca ma 100hz . Na panasie fhd jest ok ale on jest fhd. Cytuj Link to post Share on other sites
qenobipl 0 Napisano 23 Października 2016 Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Wydaj wiecej i kup pus7101. Lepsza matryca z tego co czytałem lepsza czerń i rowniejsze podświetlenie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts