Jellied 0 Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 (edytowane) Cześć, tak jak w temacie. Jestem posiadaczem myszki Mionix Avior 7000 od już przeszło ok.pół roku, jak dotychczas byłem zadowolony, teraz mam ochotę wyrzucić myszkę przez okno... Od kilku dni, może tygodnia mam zepsuty lewy przycisk myszy, nie jest on wciśnięty ani nic tylko myszka tak jakby nie rejestruje mi kliknięć co może 10-20 klików, co jest jednak uciążliwe na dłuższą mete. Ktoś miał podobny problem i go jakoś rozwiązał czy zostaje mi tylko odesłanie na gwarancję myszki? Dzięki wielkie za pomoc Pozdrawiam /myszkę podpiąłem pod laptopa i działa tak samo. /edit2 właśnie przedmuchałem myszkę przy lpm i wygląda na to, że działa, ale jeszcze się upewnie i dam znać Edytowane 19 Września 2016 przez Jellied Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXll 178 Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 czasem jakiś syf się dostanie i jest kicha warto co jakiś czas przeczyścić sprzęt. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Jellied 0 Napisano 19 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2016 (edytowane) Po tych kilku godzinach znowu to samo... Przedmuchałem znowu tak porządniej, a jeśli po paru godzinach będzie to samo to jakieś propozycje? Edytowane 19 Września 2016 przez Jellied Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts