kubek1227 1 Napisano 17 Września 2016 Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Witam, dzisiaj kupiłem myszkę od bloody. Problem w tym, że nie działa scroll, tak samo jest w innych myszkach To chyba wina windowsa bo u kumpla wszystko działa. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
neckol 190 Napisano 17 Września 2016 Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Próbowałeś pod innymi portami? Zaglądałeś w panel sterowania w ustawienia i właściwości czy wszystko jest wgl w porządku? Instalacja sterownika jeśli jest, lub odinstalowanie poprzedniego. Jak wszystko powyżej nie zadziała, wyłącz komputer, podłącz myszkę pod usb i poczekaj jakiś czas z wyłączonym PC. Po jakimś czasie włącz kompa. Czasem z jakiegoś powodu win7 nie łapie poprawnie sprzętu i nie jest zainstalowany tak jak być powinienen. Jesteś pewien, że myszka jest sprawna? Cytuj Link to post Share on other sites
kubek1227 1 Napisano 17 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Próbowałeś pod innymi portami? Zaglądałeś w panel sterowania w ustawienia i właściwości czy wszystko jest wgl w porządku? Instalacja sterownika jeśli jest, lub odinstalowanie poprzedniego. Jak wszystko powyżej nie zadziała, wyłącz komputer, podłącz myszkę pod usb i poczekaj jakiś czas z wyłączonym PC. Po jakimś czasie włącz kompa. Czasem z jakiegoś powodu win7 nie łapie poprawnie sprzętu i nie jest zainstalowany tak jak być powinienen. Jesteś pewien, że myszka jest sprawna? Gdy sciagam sterowniki z neta to poprostu w programie pisze ze nie mam myszki bloody, myszka jest sprawna bo kumpel patrzał na swoim kompie z win 10 i działa scroll... Cytuj Link to post Share on other sites
neckol 190 Napisano 17 Września 2016 Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Zrób wszystko co napisałem i daj znać. Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie kubek1227 1 Napisano 17 Września 2016 Autor Rozwiązanie Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Zrób wszystko co napisałem i daj znać. Problem rozwiązany, trzeba było zaktualizować usb 3.0 w biosie, Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
neckol 190 Napisano 18 Września 2016 Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Git. Tyle, że na 2.0 powinny Ci i bez tego śmigać Tak na przyszłość - taki sprzęt zawsze pod 2.0 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts