wielkieyo 1 Napisano 11 Września 2016 Udostępnij Napisano 11 Września 2016 (edytowane) Witam. Postanowiłem do mojego huaweia p9 dokupić google. Posiadam te takie kartonowe od kolegi za 5zł kupiłem, niby da się oglądać ale wole trochę lepsze sobie kupić, a że się nie znam na tym wgl przyszedłem popytać tutaj jakie aktualnie byłyby najlepsze. Cena to gdzieś tak do 100 zł a będę kupować na allegro, najlepiej żeby miały wejście że się da słuchawki podłączać. Na allegro nawet spodobały mi się takie ---> link na samym dole bo jak dodawałem wcześniej to dalej potem się cos lagowało.. Myślicie że warto dołożyć i kupić za 199zł ? Czy znajdą sie równie dobre, albo troszke gorsze za np. te 100zł. Proszę o pomoc http://allegro.pl/modecom-volcano-blaze-okulary-3d-gogle-zestaw-vr-i5836984544.html Edytowane 11 Września 2016 przez wielkieyo Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts