pzilk 11 Napisano 10 Września 2016 Udostępnij Napisano 10 Września 2016 (edytowane) Witam,posiadam jeden dysk twardy podzielony na 4 partycje.Na jednej stoi już win 8.1Niestety sypie się na nim wciąż sterownik od radeona i chciałbym na drugiej partycji postawić win 10.Ze sterownikiem robiłem już wszystko więc proszę nie proponować rozwiązań co do sterownika Ta wygląda podział dysku:http://i.imgur.com/tv7jUxl.jpg Wszystkie partycje są dynamiczne przez co nie mogę postawić drugiego systemu. Chciałem win10 mieć na partycji F Podczas instalacji nie mam możliwości zainstalowania systemu na jakiejkolwiek partycji.Jak zainstalować system? Czy muszę przerobić dysk z dynamicznego na inny ? Edytowane 10 Września 2016 przez pzilk Cytuj Link to post Share on other sites
patefoniq 0 Napisano 14 Września 2016 Udostępnij Napisano 14 Września 2016 (edytowane) A możesz wyjaśnić jakim cudem zrobiłeś te partycje dynamiczne? System przy instalacji na pewno sam tego nie dokonał... Tak musisz skonwertować do woluminu prostego, ponieważ w obecnym trybie nie boot manager Windows nie przekaże sterowania, gdyż te napędy są "wirtualne". Edytowane 14 Września 2016 przez patefoniq Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts