kamillode 25 Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Potrzebuję netbooka do 2000 zł, który zmieści się do damskiej torebki, będzie miał dotykowy ekran, będzie leciutki i w miarę możliwości "dizajnerski". Przeznaczony dla grafika/architekta/pisarki/podróżniczki - mojej żony Ideał: MacBook Air 11'6 " ale cena... Nie przepadam za produktami Appla, ale zrobiłbym wyjątek dla żony, tylko tej ceny nie przeboleję.Proszę pomóżcie coś znaleźć. Cytuj Link to post Share on other sites
benutzer 257 Napisano 11 Września 2016 Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Lekko używany e5250, x250 da się znaleść w tej cenie. Za 2000 nic nowego, fajnego i dobrego nie kupisz. Niezłe modele to HP Envy 13, Dell Inspirion 13 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kamillode 25 Napisano 13 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Lekko używany e5250, x250 da się znaleść w tej cenie. Za 2000 nic nowego, fajnego i dobrego nie kupisz. Niezłe modele to HP Envy 13, Dell Inspirion 13 Hmm, to na prezent, zatem używki odpadają. Może doprecyzuję: sprzęt będzie służył jednak głównie do pisania, podróży i cieszenia oka kobiety. Myślę, że nie musi być ultrawydajny, ale fajnie by było gdyby był stylowy, innnowacyjny, mały, lekki. Ponownie proszę o rozpatrzenie możliwości. Cytuj Link to post Share on other sites
Michaelz 71 Napisano 14 Września 2016 Udostępnij Napisano 14 Września 2016 ja zaproponuję coś takiego. http://www.x-kom.pl/p/307307-notebook-laptop-116-dell-inspiron-3169-m3-6y30-4gb-500-win10-czerwony.html 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kamillode 25 Napisano 15 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Dzięki, natknąłem się już na niego i wydaje się bardzo ciekawą opcją. Niestety, zauważyłem już, że na rynku nie ma dużego wyboru spełniające moje kryteria. Zastanawiam się też nad rysikiem/piórkiem z rejestracją siły nacisku - do jakiś prac graficznych. Nie mogę nic znaleźć - może natknęliście się na takowy pod windows + ekran dotykowy? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts