codowiec9 0 Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Witam jaki nowy telefon polecacie tak do 600 zł z systemem android. Telefon ma przede wszystkim mieć dobre aparaty (oba), wytrzymałą baterię i ekran do 5 cali (im mniejszy tym lepszy- najlepiej 4,5'). Nie zamierza na nim w nic grać, przede wszystkim ma służyć do codziennego Facebooka, Snapchata i sprawdzania internetu. Z tego co przeglądałem spodobał mi się Huawei Honor 4x. Co sądzicie i ewentualnie co innego polecacie? Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Huawei P8 lite Cytuj Link to post Share on other sites
codowiec9 0 Napisano 6 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Huawei P8 lite A do 600zł? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Jest do wyrwania za 600-650 zł bez większych problemów z przedłużenia umowy. Szukaj na allegro i olx Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Honor 4x Ma tylko 8 GB pamięci wbudowanej, z czego zostaje niewiele i może nie starczyć na podstawowe aplikacje, a na sd właśnie ich nie przeniesiesz. P8 Lite lub Moto G3 2/16 1 Cytuj Link to post Share on other sites
balans 67 Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Nic malego i rozsadnego nie ma na ten moment niestety... No chyba ze uzywki ale tu w gre wszedlby jedynie ip5 z1c i po doplacie do 7-8 stow calkiem dobra z3c... Ale ja bym darowal sobie to i wybral motke lub owianego dobra slawa huaweia Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
bo936 4 Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Podstawowe pytanie, gdzie zamierzasz kupić telefon? Bo jeśli OLX czy Allegro to tak jak ktoś wyżej pisał Huawei p8 lite a jeśli sklepy typu sferis czy euro to zobacz sobie Lenovo Moto G 3 ale obawiam, się, że są tylko te 8 GB RAM. Chyba, że nie boisz się mniej znanych marek to całkiem dobrze wypada Cubot Dinosaur 3/16, bardzo mocna bateria a i w testach wypada naprawdę przyzwoicie Cytuj Link to post Share on other sites
codowiec9 0 Napisano 7 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Podstawowe pytanie, gdzie zamierzasz kupić telefon? Bo jeśli OLX czy Allegro to tak jak ktoś wyżej pisał Huawei p8 lite a jeśli sklepy typu sferis czy euro to zobacz sobie Lenovo Moto G 3 ale obawiam, się, że są tylko te 8 GB RAM. Chyba, że nie boisz się mniej znanych marek to całkiem dobrze wypada Cubot Dinosaur 3/16, bardzo mocna bateria a i w testach wypada naprawdę przyzwoicie Raczej w sklepie typu RTV bo ona chce nowy. A co powiesz na galaxy j5? (Ta wersja tańsza, poniżej 700zł) Cytuj Link to post Share on other sites
balans 67 Napisano 8 Września 2016 Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Na olx czy allegro jest mase telefonow nowych od ludzi ktorzy wzieli je w przedluzeniu umowy. Sa nawet 1/4 tansze niz te w sklepach a niczym sie nie roznia. A jak znajdziesz ogloszenie z okolicy to podjedziesz i przed kupnem wszystko sprawdzisz czy gra jak nalezy wiec praktycznie zadne ryzyko wydymania. Warto sie tym zainteresowac. Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Stare j5 to telefon ktory bym omijal. Cena nie adekwatna to tego co dostajemy tak jak i w calej lini j od samsunga. Wydasz 650 zl a dostaniesz telefon ktory zapewni komfort uzytkowania niewymagajacemu uzytkownikowi na moze rok... Mala pamiec, brak wsparcia, malo ramu i slaby procesor to przepis wolna prace uzadzenia juz po kilku miesiacach.Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 8 Września 2016 Udostępnij Napisano 8 Września 2016 bo ona chce nowy Właśnie taki kupisz na olx/allegro z przedłużenia umowy. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts