Skocz do zawartości

Android do 600zł dla dziewczyny

Recommended Posts

Witam jaki nowy telefon polecacie tak do 600 zł z systemem android. Telefon ma przede wszystkim mieć dobre aparaty (oba), wytrzymałą baterię i ekran do 5 cali (im mniejszy tym lepszy- najlepiej 4,5'). Nie zamierza na nim w nic grać, przede wszystkim ma służyć do codziennego Facebooka, Snapchata i sprawdzania internetu. Z tego co przeglądałem spodobał mi się Huawei Honor 4x. Co sądzicie i ewentualnie co innego polecacie? Z góry dzięki za odpowiedzi.

Nic malego i rozsadnego nie ma na ten moment niestety... No chyba ze uzywki ale tu w gre wszedlby jedynie ip5 z1c i po doplacie do 7-8 stow calkiem dobra z3c... Ale ja bym darowal sobie to i wybral motke lub owianego dobra slawa huaweia

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Podstawowe pytanie, gdzie zamierzasz kupić telefon?

Bo jeśli OLX czy Allegro to tak jak ktoś wyżej pisał Huawei p8 lite a jeśli sklepy typu sferis czy euro to zobacz sobie Lenovo Moto G 3 ale obawiam, się, że są tylko te  8 GB RAM. Chyba, że nie boisz się mniej znanych marek to całkiem dobrze wypada Cubot Dinosaur 3/16, bardzo mocna bateria a i w testach wypada naprawdę przyzwoicie

Podstawowe pytanie, gdzie zamierzasz kupić telefon?

Bo jeśli OLX czy Allegro to tak jak ktoś wyżej pisał Huawei p8 lite a jeśli sklepy typu sferis czy euro to zobacz sobie Lenovo Moto G 3 ale obawiam, się, że są tylko te  8 GB RAM. Chyba, że nie boisz się mniej znanych marek to całkiem dobrze wypada Cubot Dinosaur 3/16, bardzo mocna bateria a i w testach wypada naprawdę przyzwoicie

Raczej w sklepie typu RTV bo ona chce nowy. A co powiesz na galaxy j5? (Ta wersja tańsza, poniżej 700zł)

Na olx czy allegro jest mase telefonow nowych od ludzi ktorzy wzieli je w przedluzeniu umowy. Sa nawet 1/4 tansze niz te w sklepach a niczym sie nie roznia. A jak znajdziesz ogloszenie z okolicy to podjedziesz i przed kupnem wszystko sprawdzisz czy gra jak nalezy wiec praktycznie zadne ryzyko wydymania. Warto sie tym zainteresowac. Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Stare j5 to telefon ktory bym omijal. Cena nie adekwatna to tego co dostajemy tak jak i w calej lini j od samsunga. Wydasz 650 zl a dostaniesz telefon ktory zapewni komfort uzytkowania niewymagajacemu uzytkownikowi na moze rok... Mala pamiec, brak wsparcia, malo ramu i slaby procesor to przepis wolna prace uzadzenia juz po kilku miesiacach.Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka