MatysB 37 Napisano 14 Września 2016 Udostępnij Napisano 14 Września 2016 (edytowane) Cześć Potrzebuję waszej pomocy w wyborze nowej drukarki laserowej. Drukarki tuszowe mnie nie interesują ponieważ nie wydrukuję na nich kartek do Decoupage. Szczerze mówiąc nie ustaliłem swojego budżetu ponieważ nigdy nie kupowałem drukarek laserowych i nie wiem ile potrzeba wydać na dobry sprzęt. Nie wiem też ku jakiej firmie się skłaniać. Podsumowując szukam sprawdzonego modelu drukarki laserowej o dobrym stosunku cena - jakość ze średniej półki cenowej. Zapomniałem dodać, że drukarka musi drukować w kolorze i działać z systemem Windows 10. Poleci ktoś coś? Nikt się nie wypowie? Na forum mamy tylko speców od grafiki, procesorów i gier? Edytowane 6 Września 2016 przez MatysB Cytuj Link to post Share on other sites
MatysB 37 Napisano 19 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Tak właśnie o tę technikę chodzi. Szczerze mówiąc to nie ja tylko moja mama się tym zajmuje i drukarka ma być dla niej. Z tego co pamiętam to będzie chciała drukować wzory na papierze ryżowym. Obecnie kupuje gotowe kartki w sklepach z akcesoriami plastycznymi. Powiedz gdyż jestem zielony w tym temacie. Co dają większe tonery? Jakość wydruku jest bardzo ważna ponieważ słabej jakości wzór może zniszczyć efekt końcowy. W kwesti jakości druku tylko OKI przoduje czy znajdzie się też inny producent? Cytuj Link to post Share on other sites
MatysB 37 Napisano 19 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Dzięki za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts