Snicker 0 Napisano 4 Września 2016 Udostępnij Napisano 4 Września 2016 (edytowane) Dzień dobry, chce złożyć zestaw komputerowy za 1800 zł który max będzie wykraczał o 50zl. Chciałabym również żeby obudowa była mITX. Będę go używał do gier tak jak: CS : GO, BF4, osu! i może overwatch. Chciałem go również używać do grafiki, gdzie będę używał photoshop'a. Moja propozycja : https://www.morele.net/inventory/info/dLd6E/ Mój poprzedni komputer to jakiś stary ACER Extensa Nie chce używanych komponentów, chyba ze będzie bardzo tanio i5 :v Pozdrawiam! Edytowane 4 Września 2016 przez Snicker Cytuj Link to post Share on other sites
lewiis 2492 Napisano 4 Września 2016 Udostępnij Napisano 4 Września 2016 ile jeszcze takich samych tematów założysz? Chciałabym również żeby obudowa była mITX. i wrzuciłeś mobo atx Zamiast pakować gtx 950 do pentium, złóż zestaw na i3 6100, mobo z chipsetem h110 oraz ddr4. Cs na tym bardzo skorzysta(PS też). Gtx 950 wymień na 750ti. Cytuj Link to post Share on other sites
Snicker 0 Napisano 4 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2016 (edytowane) To nie jest dla mnie... Edytowane 4 Września 2016 przez Snicker Cytuj Link to post Share on other sites
3ndurek 3601 Napisano 4 Września 2016 Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Co w tym Photoshopie będzie robione ? obróbka foto/grafika - z czego zdjęcia,. jakie formaty.rozdzielczości ? Ja bym poszedł w używany CPU, wtedy masz i5 na LGA 1155/1150. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts