epejot 0 Napisano 1 Września 2016 Udostępnij Napisano 1 Września 2016 (edytowane) Witam Budżet: 50 £ - 80 £ Procesor: i5 6600K Karta Graficzna: GTX 1060 6gb Palit super jet stream Czy podkręcasz (CPU i GPU): Tak podkrecam cpu jak i gpu Czy planujesz multi-GPU (SLI bądź CrossFire): nie Specjalne wymagania (okablowanie modularne, cisza, specyficzny rozmiar itp): preferowany modularny lub semi modularny i cichy. Własna propozycja: Corsair CS550M 550W Semi-Modular 80+ GOLD, The EVGA 650 GQ Gold Hybrid Modular ATX PSU Z racji tego że mieszkam w UK i do zamawiania podzespołów używam strony www.overclockers.co.uk prosiłbym o wskazanie dobrych zasilaczy z tej właśnie strony. Ilu watowy zasilacz potrzebny był by pod mój zestaw. MB to asrock z170 Extreme 4. Co do mojej propozycji nie jestem mocno przywiązany jeżeli jest coś w tym przedziale cenowym wartego uwagi bardzo chętnie rozważę wszystkie propozycje. Dziękuje z pomoc. Edytowane 1 Września 2016 przez epejot Cytuj Link to post Share on other sites
3ndurek 3604 Napisano 1 Września 2016 Udostępnij Napisano 1 Września 2016 . Ilu watowy zasilacz potrzebny był by pod mój zestaw. 450W wystarcz, zamiast w/w patrz na Corsair RMX550 w pełni modularny, bdb elektrycznie na japońskich kondensatorach i 10 letnią gwarancją. Cytuj Link to post Share on other sites
Pankracy666 312 Napisano 1 Września 2016 Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Tak jak wyżej. Udana seria zasilaczy. Posiadałem coś podobnego a mianowicie Corsiar RM750i i są to na prawdę bardzo dobre urządzenia. Stałe napięcia, modularne okablowanie, no i cisza..... rewelacyjna cisza. Jest na www.overclockers.co.uk za niecałe 90 funtów. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts