Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam. Ostatnio zakupiłem huaweia p9 i szukam dla niego solidnej ochrony. Myślałem nad jakimś zwyczajnym casem gumowy z tyłu + szkło hartowane ale to gumowe srednio mi pasuje do tego telefonu. Słyszalem że są też takie ochrony ze chroni cały telefon, zeby to zmontowac to chyba nawet jakies srubki tam sam czy jakies takie bajery, ktos moze wie jak to sie nazywa ? Myslalem tez nad czyms takim - http://allegro.pl/etui-bumper-u-case-ipaky-hybrid-huawei-p9-szklo-i6135715004.html. Co myslicie? Moze jeszcze sa jakies fajne ?  Co byście wybrali, jakie szkło hartowane bedzie tu najlepsze? A moze jeszcze cos innego, prosze o pomoc, bo pelno jest takich tematow ale nie wyczytalem na zadnym z nich to czego bym oczekiwal.

Edytowane przez wielkieyo

A będziesz może pracowal w trudnych warunkach? Jeżeli nie, to ten case wystarczy

Niee, normalnie dom, uczelnia jakies kino, impreza, glownie w kieszeni bedzie. A o który case chodzi że wystarczy ? Ten gumowy, czy ten co linka dałem? A to szkło ochronne  to jakie najlepsze by bylo ? Bo je bym chciał mieć, czesto mam jakies klucze w kieszenie czy cuś to sie moze porysować ekran.

Edytowane przez wielkieyo

nawet najtańsze szkło hartowane z allegro, zaokrąglone będzie spoko. Czasem mam wrażenie, że ludziom łatwo fony z  łap wypadają (pijani? czy niepewnie trzymają fona?), czemu nikt nie wymyślił nakładki silikonowej z opaską ze wstążki (choćby gumowej, przeźroczystej), tak by nakładać ją na rękę, wtedy jak fon wypadnie z ręki to nie upadnie na nic, takie rzeczy to 100 lat temu miały tanie aparaty cyfrowe, fabrycznie sznureczek dodawali i tyle xD

Edytowane przez ksaomi