wielkieyo 1 Napisano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam. Ostatnio zakupiłem huaweia p9 i szukam dla niego solidnej ochrony. Myślałem nad jakimś zwyczajnym casem gumowy z tyłu + szkło hartowane ale to gumowe srednio mi pasuje do tego telefonu. Słyszalem że są też takie ochrony ze chroni cały telefon, zeby to zmontowac to chyba nawet jakies srubki tam sam czy jakies takie bajery, ktos moze wie jak to sie nazywa ? Myslalem tez nad czyms takim - http://allegro.pl/etui-bumper-u-case-ipaky-hybrid-huawei-p9-szklo-i6135715004.html. Co myslicie? Moze jeszcze sa jakies fajne ? Co byście wybrali, jakie szkło hartowane bedzie tu najlepsze? A moze jeszcze cos innego, prosze o pomoc, bo pelno jest takich tematow ale nie wyczytalem na zadnym z nich to czego bym oczekiwal. Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez wielkieyo Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 A będziesz może pracowal w trudnych warunkach? Jeżeli nie, to ten case wystarczy 1 Cytuj Link to post Share on other sites
wielkieyo 1 Napisano 30 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) A będziesz może pracowal w trudnych warunkach? Jeżeli nie, to ten case wystarczy Niee, normalnie dom, uczelnia jakies kino, impreza, glownie w kieszeni bedzie. A o który case chodzi że wystarczy ? Ten gumowy, czy ten co linka dałem? A to szkło ochronne to jakie najlepsze by bylo ? Bo je bym chciał mieć, czesto mam jakies klucze w kieszenie czy cuś to sie moze porysować ekran. Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez wielkieyo Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Wystarczylby nawet najtańszy silikonowy, ale lepszą ochronę zapewni ten ipaky, co podałeś Szklo kup 9h 2,5d z allegro, duzo nie przepłacaj, bo wszystkie sa takie same 1 Cytuj Link to post Share on other sites
wielkieyo 1 Napisano 30 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Wystarczylby nawet najtańszy silikonowy, ale lepszą ochronę zapewni ten ipaky, co podałeś Szklo kup 9h 2,5d z allegro, duzo nie przepłacaj, bo wszystkie sa takie same Ok a tak z ciekawości, jakie są jeszcze lepsze casy niż te co podalem ? Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Ten jest dobry, zobacz nillkin, spigen 1 Cytuj Link to post Share on other sites
wielkieyo 1 Napisano 30 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Ten jest dobry, zobacz nillkin, spigen Ok, dzięki za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
ksaomi 0 Napisano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) nawet najtańsze szkło hartowane z allegro, zaokrąglone będzie spoko. Czasem mam wrażenie, że ludziom łatwo fony z łap wypadają (pijani? czy niepewnie trzymają fona?), czemu nikt nie wymyślił nakładki silikonowej z opaską ze wstążki (choćby gumowej, przeźroczystej), tak by nakładać ją na rękę, wtedy jak fon wypadnie z ręki to nie upadnie na nic, takie rzeczy to 100 lat temu miały tanie aparaty cyfrowe, fabrycznie sznureczek dodawali i tyle xD Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez ksaomi Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Ja mam etui Ringke fusion. Przezroczysty przez co nie oszpeca telefonu który wygląda jednak bardzo dobrze. Do tego dostałem szkło 2.5d i jest gitara Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts