reteryty 1 Napisano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Witam. Chce kupić telefon dla mamy, a kompletnie się na tym nie znam. Mama w tej chwili korzysta z Lumi 620 i też chyba preferowałbym Lumie jakaś, bo nie chce mi się od nowa uczyć wszystkiego gdzie jak klikać itp ;p Telefon głównie będzie służył do rozmowy i robienia zdjęć. Jeśli chodzi o apke to endomondo jest używane więc ważne żeby sygnału nie gubił. Fajnie by było też jakby miał dobra baterie. mój budżet : ~500 zł gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : internet/market (obojętnie) nówka czy używka : nowy preferowany rozmiar wyświetlacza : max 5" preferowany system mobilny : raczej Windows do czego będę używać urządzenia : rozmowy, zdjęcia, endomondo moje najważniejsze wymagania : jak najlepszy aparta + długa praca na baterii Myślałem o Lumi 550 albo 640 czy znajdę coś lepszego ? Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 640 będzie pasować 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts