Empty91 3 Napisano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Witam. Bardzo proszę was użytkowników o pomoc związaną z wyborem podkładki. do wybory są 2 podkładki : Roccat Sota oraz Steelseries Qck Limited Edition Medal of Honor. Która z nich będzie lepsza do myszki SS Xai? Cytuj Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 QcK Mam obie i mam XAIa ogólnie są podobne, ale jakość praktyczna odzwierciedlenia ruchu na QcK jest odrobinę lepsza no i na QcK wygodniej się Xaia prowadzi Cytuj Link to post Share on other sites
hotig 0 Napisano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Sota. QcK to szmata i mogą pojawić się jakieś problemy (nie koniecznie muszą!). Dla spokoju wziąłbym Sotę, która jest hybrydą. I tak się nie brudzi jak QcK (mam go do myszek optycznych), na którym kurz uwielbia się odkładać. Cytuj Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 hotig, mowisz o QcK w wersji MoH ? przecież to ma "nadrukowaną" powłokę "przeciwkurzową" btw QcK to podkładka stworzona przed SteelSeries właśnie pod Xaia chociaż może najlepszym wyjściem byłoby wzięcie po prostu tej tańszej xai śmiga po szkle więc jeden ciort... Cytuj Link to post Share on other sites
hotig 0 Napisano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Ach nie zauważyłem, że to chodzi o limited edition. Sam bym jej nie wziął - wolę jednolite podkładki. Pod xaia został stworzony 9hd Weź hybrydkę - Sotę. Cytuj Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Pod xaia został stworzony 9hd rozkojarzona dzisiaj jestem :oops: tak czy inaczej - różnica bardzo niewielka na QcK MoH Xai się lepiej prowadzi niż na Socie aczkolwiek ta druga, tak jak zaznaczył hotig jest bardziej uniwersalna Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts