Fonari 0 Napisano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Witam, mam pytanko mianowicie szukam pomocy w wyborze oferty do 40-45zł z telefonem. Obecnie jestem w plusie, dostaje codziennie mnóstwo ofert jednak telefony w takim MIX/abo są dość wysokie.Jeżeli chodzi o dodatkowe usługi, to posiadam internet w orange.Byłbym wdzięczny za pomoc, ewentualnie jaki telefon wziąć aby go sprzedać dalej i kupić coś używanego Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 A może zobacz ofertę na kartę Virgin Mobile, Mobile Vikings? Cytuj Link to post Share on other sites
MMbajorek 0 Napisano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) 1. Nie opłaca Ci się brać telefonu w abonament po to żeby go sprzedać. Nieważne jaka to sieć i jaki telefon. to się nie kalkuluje. Jeżeli chcesz kupić jakiś inny używany, to kup jakiś używany flagowy z poprzedniego roku i na pewno będziesz zadowolony i zaoszczędzisz. 2. Opłata 40-45 zł to na obecne czasy dość dużo - ba! za dużo!!, bo za niecałe 20 zł miesięcznie możesz mieć nielimitowane rozmowy i smsy do wszystkich sieci. Choćby w Premium mobile. I w tej cenie będziesz już miał 5 GB internetu. Wygooglaj sobie porównywarkę ofert 'komórkomat' i zobacz sobie jakie są najkorzystniejsze oferty Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez MMbajorek Cytuj Link to post Share on other sites
balans 67 Napisano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 A może zobacz ofertę na kartę Virgin Mobile, Mobile Vikings? a korzystasz sam może z oferty Virgin Mobile? bo mnie zaciekawiło a nie do końca wiem o co chodzi. czy ich oferty działają jak wykupywane pakiety na karte? tzn doładowywuje konto i oni pobierają pieniądze za dany pakiet i co miesiąc mogę wybierać inny lub żaden wedle potrzeby? Czy działa tak jak w abonamencie, podpisuje umowe na dany okres i dany pakiet i zobowiązuje się płacić? Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 korzystasz sam może z oferty Virgin Mobile? Korzystam od marca. VM korzysta z nadajników T-Mobile, Plus, Play. Mieszkam w małej miejscowości i jeszcze nie zgubiłem zasięgu. czy ich oferty działają jak wykupywane pakiety na karte? Można kupić doładowanie w kiosku/sklepie/przez Internet, a potem jak interesuje Cię dany pakiet to wysyłasz SMS o podanej treści i dostajesz, to co wykupiłeś. Fajną opcją jest Freemium. Cytuj Link to post Share on other sites
balans 67 Napisano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) no widzę właśnie za 0 zł 30 minut i 30 sms i 300 mb wychodzi na to że chyba nawet dziś przejdę do nich A Jak to jest z doładowywaniem konta? w sklepach są normalnie dostępne czy jedynie przelewem? a opisałeś już to Także ja juz dziś przenoszę numer do nich Dzięki wielkie za informacje o nich Edytowane 28 Sierpnia 2016 przez balans Cytuj Link to post Share on other sites
Tadek 0 Napisano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 a korzystasz sam może z oferty Virgin Mobile? bo mnie zaciekawiło a nie do końca wiem o co chodzi. czy ich oferty działają jak wykupywane pakiety na karte? tzn doładowywuje konto i oni pobierają pieniądze za dany pakiet i co miesiąc mogę wybierać inny lub żaden wedle potrzeby? Czy działa tak jak w abonamencie, podpisuje umowe na dany okres i dany pakiet i zobowiązuje się płacić? Podobne działa możesz wykonać w Play. Mając telefon na kartę nie jesteś ograniczony w żaden sposób od umowy, a mimo wszystko masz sporą ilośc pakietów w dobrej cenie które możesz sobie wykupić. W Play24 po założeniu konta na swój numer można doglądać i dokupywać pakiety na nielimitowane rozmowy, daną ilość internetu, nielimitowane smsy, itp. Dodatkowo jest spoko opcja włączenia sobie aktywowania pakietu co miesiąc, aby przypadkowo nie przegapić, że skończył się np. darmowy miesiąc minut do isieci stacjonarnych xd Cytuj Link to post Share on other sites
DocentTeofil 2 Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Też ostatnio przeglądałem oferty na karte i Play ma naprawdę niezłą. Osobiście jestem zrażony do Orange więc odmawiam patrzenia na ich ofertę, pozostałe są często bardzo podobne, ale Play jakoś do mnie najbardziej trafił. Formuła Unlimited (rozmowy, sms i dużo netu) jest chyba najbardziej korzystna Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts